Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Zi de aprecieri pentru leu

Publicat:

Super-anul electoral 2024, care a inceput deja, și masurile populiste care il insoțesc, reprezinta principalul pericol pentru leu, in condițiile in care deficitul bugetar este susținut, in mare masura, de imprumuturile facute atat din piața locala, cat și cea externa.

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut la minimul ultimei luni și jumatate

07:51, 22.05.2024 - La fel ca in prima ședința a saptamanii, cea de marți, 21 mai, s-a deschis cu o scadere a euro la... The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut la minimul ultimei luni și jumatate first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Piața valutara a ramas deosebit de stabila

08:20, 14.05.2024 - Este posibil ca nivelul ratei de referința de 7%/an stabilit de BNR sa fie menținut și la ședința din 5 iulie, in condițiile in care „rata anuala a inflației este așteptata... The post ANALIZA ECONOMICA Piața valutara a ramas deosebit de stabila first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Piața așteapta ședința de politica monetara a BNR

08:06, 09.05.2024 - Miercuri, 8 mai, monedele de la marginea zonei euro au suferit pierderi, pe fondul ieșirilor de capital speculativ care... The post ANALIZA ECONOMICA Piața așteapta ședința de politica monetara a BNR first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania

15:40, 05.04.2024 - Minuta din urma Consiliului de administrație al BNR din data de 4 aprilie atrage atenția asupra faptului ca „rata anuala... The post ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record

17:25, 02.04.2024 - Prima ședința din aprilie a fost una calma, in condițiile in care o buna parte din piața financiara internaționala era inchisa, cu prilejul sarbatoririi Paștelui de catre catolici. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv

12:41, 26.03.2024 - Tendința de ușoara apreciere a leului, conturata la sfarșitul saptamanii trecute, s-a menținut și la inceputul celei prezentate. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile

21:05, 06.03.2024 - In ultimele luni, dupa circa 10 ani de stagnare, s-a observat o creștere a prețului metalului galben, investitorii fiind interesați de plasamentele in așa numitele „refugii”, care ofera protecție. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?