Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ: Cum se explică declinul popularității lui Emmanuel Macron?

Publicat:

In REVISTA PRESEI de astazi, stiripesurse.ro va propune o analiza a jurnalistului pe tema scaderii drastice a popularitații președintelui francez .

Adevarul:

Un sondaj aparut azi si realizat de BVA pentru Orange, RTL si arata ca in luna septembrie 2018 popularitatea presedintelui Macron a scazut in continuare, ajungand la doar 32%, adica ceea ce avea predecesorul sau Fr. Hollande in septembrie 2013.Care este explicatia?Este posibil ca opinia publica franceza sa fie dominata de acelasi tip de reactie de neincredere care afecteaza serios sau…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele francez: „Dialogul cu Rusia este o necesitate”

14:05, 05.05.2024 - Dialogul cu Rusia trebuie menținut, afirma președintele francez, Emmanuel Macron. „Facem ceea ce trebuie lasind ușa deschisa pentru negocieri cu Rusia”, a declarat Macron intr-un interviu acordat publicației La Tribune. El a adaugat ca „altfel am renunța la ordinea internaționala, precum și la pace…

Disensiunile Meloni - Le Pen afecteaza perspectivele extremei drepte de a obține puterea in UE (analiza)

11:16, 29.03.2024 - Cand un ministru francez a comparat-o anul trecut pe premierul naționalist italian Giorgia Meloni cu liderul extremei drepte franceze, premierul italian l-a sunat pe președintele francez Emmanuel Macron pentru a se plange de acest lucru. Meloni a fost atat de indignata incat liderul francez s-a simțit…

Șeful serviciului de externe rus considera periculoase declaratiile presedintelui Macron despre soldati NATO in Ucraina

03:15, 06.03.2024 - Directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei (SVR), Serghei Nariskin, a afirmat ca declaratiile facute de Emmanuel Macron cu privire la o eventuala detașare a unor soldati NATO in Ucraina impinge lumea in pragul razboiului nuclear

Exista viața dupa Cristina Neagu: marele caștig al naționalei de handbal in 2024 ANALIZA

08:05, 05.03.2024 - Dupa ani de zile in care am stat in Cristina Neagu, acum incepe o noua era la naționala. „Adevarul“ explica de ce trebuie sa ramanem, totuși, cu picioarele pe pamant dupa calificarea obținuta in weekend pentru Euro 2024.

Bomba lui Macron. Cat de real este riscul unui razboi NATO-Rusia

06:20, 29.02.2024 - Intrebarea este pe buzele tuturor, dupa ultimele declarații ale președintelui francez Emmanuel Macron. De ce a ieșit președintele Franței la rampa cu asemenea amenințari și ce ascund acestea, explica, pentru „Adevarul“, mai mulți experți in securitate.

Stroe, despre o propunere a președintelui Iohannis pentru șefia NATO: Are suficienta expertiza și experiența

20:10, 23.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe, a explicat pentru „Adevarul” ca ar fi onorant pentru Romania sa aiba un reprezentant la nivelul celei mai inalte funcții din NATO, in contextul in care in spațiul public au aparut informații cu privire la o propunere a președintelui Klaus Iohannis.

Șansele punerii in practica a scenariului privind anexarea Transnistriei la Rusia, prin ochii specialiștilor ANALIZA

18:40, 23.02.2024 - Scenariul privind cererea Tiraspolului cu privire la anexarea regiunii separatiste la Rusia este greu de pus in practica, dar nu este exclus, luand in calcul ,,politica iraționala” a Kremlinului, susțin experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”.

Halep, incep emoțiile: cat poate dura așteptarea verdictului TAS dupa audierile de la Lausanne ANALIZA

07:16, 08.02.2024 - Audierile apelului de la TAS au inceput de ieri pentru Halep și se vor incheia maine, la pranz. Apoi, urmeaza calvarul așteptarii unui verdict. „Adevarul“ arata cum au stat lucrurile la acest capitol, in alte cazuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?