Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analist militar: Noile lansatoare de rachete trimise Ucrainei nu vor avea un impact imediat pe câmpul de luptă

Publicat:

de a se alatura SUA in livrarea de sisteme de rachete cu raza mai lunga de actiune Ucrainei ar fi posibil sa faca o diferenta dar acestea „nu vor schimba lucrurile peste noapte”, spune un analist britanic, citat de BBC.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken anunta un nou ajutor militar pentru Ucraina, cu livari rapide pentru a stavili ofensiva rusa

19:30, 15.05.2024 - Secretarul american de stat Antony Blinken a anuntat miercuri la Kiev un nou ajutor militar, de 2 miliarde de dolari, pentru consolidarea capacitatilor de aparare ale Ucrainei in fata armatei ruse, care se afla in ofensiva in special in nord-estul Ucrainei, relateaza Reuters si AFP. Munitii, blindate,…

Avioanele de lupta F-16 ar putea avea un rol vital in izolarea Crimeei, spune un analist militar

08:56, 12.05.2024 - Livrarea avioanelor de lupta americane F-16 ar putea juca un rol crucial in ceea ce privește stradaniile Ucrainei de a elibera Crimeea ocupata, a explicat un expert in aparare pentru Business Insider.

Ucrainenii nu mai au opțiuni pe campul de lupta. Un colaps iminent?

14:30, 01.05.2024 - La inceputul acestei luni, șeful serviciului de informații militare al Ucrainei, Kirilo Budanov, a avertizat ca, incepand cu jumatatea lunii mai, țara se va confrunta cu o situație pe campul de lupta „dificila”, dar „nu catastrofala”. In timp ce trupele rusești exploateaza victoria costisitoare din…

Polonia și-a ridicat avioanele de lupta in aer din cauza atacului asupra Ucrainei

12:06, 19.04.2024 - Polonia și-a ridicat avioanele de vinatoare din cauza atacurilor cu rachete rusești asupra teritoriului Ucrainei. Despre aceasta relateaza RBC-Ucraina cu referire la pagina Comandamentului operațional al forțelor armate ale Poloniei pe Twitter. "In aceasta seara a fost observata o activitate intensa…

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Generalul Sirskii, despre situația de pe campul de lupta din Ucraina: este „dificila” in Est

17:25, 13.03.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii, a recunoscut miercuri ca situatia pe frontul din estul Ucrainei ramane „dificila”, unde trupele ruse sunt in ofensiva, spre deosebire de alte zone, unde activitatea acestora „s-a diminuat puternic”.

Voluntari ruși care lupta de partea Ucrainei le cer civililor din doua orașe rusești de langa frontiera sa evacueze „imediat”

15:16, 13.03.2024 - Voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au anuntat, miercuri, atacuri impotriva a doua mari orase rusesti situate in apropiere de granita cu Ucraina si i-au indemnat pe civili sa paraseasca aceste zone.


Ce parere ai despre aceasta stire?