Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANAF anunță: ​Identificarea vizuală online pentru înregistrarea în SPV

Publicat:

Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Naționala de au dezvoltat și implementat o noua facilitate a serviciului pentru persoanele fizice: identificarea vizuala online, care este operaționala din 11 august, se arata într-un comunicat de presa.
Identificarea persoanelor fizice care doresc sa se înregistreze în SPV poate fi efectuata de la distanța și prin intermediul unei sesiuni video (identificare vizuala online).

Conform comunicatului, pentru identificarea vizuala online este necesar ca persoanele fizice sa se programeze…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANAF pune tunurile pe coafeze și manichiuriste: Ce inseamna programul de conformare pentru persoanele fizice din domeniul infrumusețarii

16:15, 01.05.2024 - Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF) a demarat un program de conformare la nivel național, avand ca obiectiv controlul veniturilor realizate de persoanele fizice care activeaza in sectorul infrumusețarii și intreținerii corporale. Aceasta inițiativa, lansata in martie a acestui an, urmarește…

A fost publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizeaza venituri din inchirierea de bunuri mobile si imobile

00:15, 19.04.2024 - Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat pe portalul propriu Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obtinute de persoanele fizice din inchirierea si subinchirierea bunurilor mobile si imobile din patrimoniul personal, potrivit Agerpres. Conform unui comunicat al institutiei,…

ANAF: Ghid privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obtinute de persoanele fizice din inchiriere si subinchiriere

13:40, 18.04.2024 - ANAF: Ghid privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obtinute de persoanele fizice din inchiriere si subinchiriere Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat pe portalul propriu Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obtinute de persoanele fizice din inchirierea…

ANAF a pus ochii pe manichiuriste si coafeze. Ce taxe trebuie sa plateasca

19:45, 11.04.2024 - ANAF a indreptat atenția catre coafeze, manichiuriste și frizeri, inițiind un program de educație fiscala pentru aceștia, cu privire la plata impozitelor catre stat. In lipsa conformitații, sancțiunile sub forma de amenzi sunt inevitabile. Agenția Naționala de Administrare Fiscala a demarat, la nivel…

Va fi prelungit termenul pana la care microintreprinderile trebuie sa anunte cum vor aplica sistemul de impunere pe venituri

11:45, 27.03.2024 - Ministerul Finantelor va propune prorogarea pana la 15 aprilie 2024 a termenului pana la care microintreprinderile trebuie sa anunte autoritatile fiscale despre aplicarea sau iesirea din sistemul de impunere pe venituri, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). „Pentru analiza stabilirii…

Culcaaat, vine Garda (Financiara)! Boloș vrea sa militarizeze ANAF-ul

14:45, 27.02.2024 - Marcel Boloș, ministrul Finanțelor Publice, a declarat luni seara ca iși dorește ca Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF) sa se militarizeze, adica sa funcționeze dupa reguli militare, cu ierarhie și comanda specifice acestor structuri. Mai mult, ministrul dorește ca inspectorii Fiscului…

Magistratii Curtii de Apel Constanta au amanat pronuntarea: CN APM SA, la judecata cu mai multe institutii, printre care Ministerul Finantelor Publice si ANAF

15:15, 18.02.2024 - CN APM SA a contestat in instanta un act administrativ fiscal. In acest sens, CN APM SA a chemat in judecata: Ministerul Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, A.N.A.F. Directia Generala de Solutionare A Contestatiilor…

Activitațile de infrumusețare și tranzacționarea criptomonedelor, luate in vizor de ANAF

12:21, 06.02.2024 - Autoritațile fiscale considera ca domeniile cu risc ridicat de nedeclarare a veniturilor obținute sunt tranzacționarea criptomonedelor, activitațile de infrumusețare și promovarea in spațiul online a anumitor produse, potrivit unei analize publicate de compania de consultanța Deloitte Romania. In ultimii…


Ce parere ai despre aceasta stire?