Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Bogdan și mesajul postat după calificarea României la turneul final al Billie Jean King Cup

Publicat:
Ana Bogdan și mesajul postat după calificarea României la turneul final al Billie Jean King Cup

a revenit spectaculos de la 0-2 contra Ucrainei, s-a impus cu 3-2 și s-a calificat la turneul final al . , care a adus un punct la simplu și unul la dublu, a postat un scurt mesaj la finalul in confruntarii din Florida (SUA).

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

SORANA CIRSTEA, INAPOI IN ECHIPA ROMANIEI DE BJK CUP

06:25, 22.04.2024 - Romania s-a calificat spectaculos la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce s-a impus in fața Ucrainei, scor 3-2. Fetele noastre au revenit de la 0-2. Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au facut minuni in ultimele trei partide, iar tara noastra merge pentru prima data la turneul final, dupa ce…

Emma Raducanu a fost decisiva pentru calificarea Marii Britanii la turneul final al Billie Jean King Cup

12:45, 14.04.2024 - Emma Raducanu a fost decisiva pentru calificarea Marii Britanii la turneul final al Billie Jean King Cup, in dauna Frantei, invinsa cu 3-1 in fata propriului public, la Le Portel, informeaza Reuters si The Guardian.

Romania s-a calificat in premiera la turneul final al BJKC si va juca la turneul final de la Sevilla

03:10, 14.04.2024 - Echipa Romaniei s-a calificat in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins Ucraina cu scorul de 3-2, sambata, la Fernandina Beach (Florida), printr-un punct adus la dublu de perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian.

Victorie surpriza in calificarile BJKC. Romania mai are o șansa. Ana Bogdan a invins-o pe Elina Svitolina

23:35, 13.04.2024 - Romania este condusa de echipa Ucrainei cu scorul de 2-1, dupa ce Ana Bogdan a reusit sa o invinga pe Elina Svitolina cu 6-4, 4-6, 6-3, sambata, la Fernandina Beach (Florida), in calificarile Billie Jean King Cup.

Programul infruntarii Romania - Ucraina in calificarile pentru turneul final al Billie Jean King Cup

11:20, 12.04.2024 - Romania și Ucraina se intalnesc vineri și sambata in calificarile pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Duelul dintre cele doua naționale are loc pe zgura verde de la Racquet Park Drive din Amelia Island, Fernandina Beach (Florida, SUA). Ana Bogdan va juca primul meci cu Lesia Tsurenko, potrivit…

Ana Bogdan si Lesia Turenko deschid intalnirea Romania - Ucraina, din Billie Jean King Cup

20:35, 11.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan o va infrunta pe Lesia Turenko in primul meci de simplu al intalnirii dintre echipele Romaniei si Ucrainei, vineri, la Fernandina Beach (Florida), in calificarile Billie Jean King Cup.

Simona Halep nu va juca impotriva Ucrainei in turneul Billie Jean King Cup din SUA. Explicațiile Federației Romane de Tenis

17:25, 30.03.2024 - Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa Romaniei la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, impotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la in Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgura, in perioada 12-13 aprilie, a anunțat Federația Romana de Tenis, informeaza news.ro.

Simona Halep nu poate juca pentru Romania in meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Precizarile FR Tenis

17:15, 30.03.2024 - Federatia Romana de Tenis anunta ca Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa Romaniei la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, impotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la in Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgura, in perioada 12-13 aprilie, potrivit news.ro. Din cauza…


Ce parere ai despre aceasta stire?