Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Baniciu a anunțat sexul bebelușului. Artista este însărcinată în patru luni și jumătate. Cum i-a dat soțului ei vestea

Publicat:

trece prin cele mai frumoase momente de cand a aflat ca o sa devina mama. Artista este insarcinata in patru luni și jumatate. Aceasta a facut anunțul important in mediul online, unde a postat și cateva imagini cu burtica de gravida.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Star Matinal. Ana Baniciu, pregatiri pentru venirea pe lume a bebelușului ei. Artista este foarte calculata: „Ne-am apucat de cumparaturi...” / VIDEO

09:00, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ana Baniciu a marturisit ca face pregatiri pentru venirea pe lume a bebelușului ei. Artista așteapta cu nerabdare momentul in care iși va ține in brațe copilul. Cantareața este foarte calculata. Iata ce declarații a facut vedeta pentru emisiune!

Ana Baniciu, schimbare de look in luna a cincea de sarcina! Cum se pregatește viitoarea mamica pentru venirea pe lume a bebelușului ei / FOTO

18:05, 20.02.2024 - De cand a aflat ca urmeaza sa devina mamica, Ana Baniciu radiaza de fericire. Insarcinata in luna a cincea, artista a apelat la o schimbare de look. Iata cum se pregatește viitoarea mamica pentru venirea pe lume a bebelușului ei!

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.

Ana Baniciu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Cat de bine arata artista insarcinata in cinci luni / FOTO

09:21, 02.02.2024 - Ana Baniciu radiaza de fericire de cand a anunțat ca urmeaza sa devina mama. Vestea ca in viața ei și a lui Edy Kovacs va veni un baiețel a fost un real motiv de fericire și entuziasm. Artista se simte perfect și nu pierde nicio ocazie in care sa se afișeze cu burtica de gravida. Iata cat de bine arata…


Ce parere ai despre aceasta stire?