Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amintiri din copilarie

Publicat:

Ca tot vorbiram si acum cateva zile de amintiri: a gasit sora-mea intr-o cutie cu vechituri niste hartii scrise de mine pentru ea acum multi ani, cand inca imparteam aceeasi camera, in casa parintilor. Informatii ajutatoare: 1. sora-mea e mai mica cu 6 ani; 2. doamna Mardale era o vecina care cam merita batuta. Nu, nu are nici o legatura cu maestrul de la Catavencii, e doar o coincidenta de nume. www.simonatache.ro (http://www.simonatache.ro/)

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin aresteaza un important general din armata rusa / Se vorbește de scurgeri importante de informații

07:21, 14.05.2024 - Enervat de stagnarea frontului din Ucraina, Vladimir Putin, proaspat reinstalat la Kremlin, a dat semnalul unor epurari de amploare in establishmentul de la Moscova.Primul cazut a fost capul adjunctului fostului ministru al apararii, Timur Ivanov.

Informații de ultima ora despre Florin Piersic. Ce se intampla in aceste momente cu marele actor 

08:36, 09.05.2024 - Noi informații despre Florin Piersic! Marele actor urmeaza sa fie transferat chiar in aceste momente de la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș" la o clinica privata din Capitala pentru a-i fi facuta o tomografie computerizata (CT).

Incepand de azi: Oportunitate de angajare in SRI – este vizat un post de ofiter operativ/analist

09:20, 06.05.2024 - Candidatii interesati sa ocupe un post de ofiter operativ sau ofiter analist, trebuie sa indeplineasca conditiile de incadrare in Serviciul Roman de Informatii stabilite prin Legea nr. 80 1995 privind statutul cadrelor militare si normele interne si sa promoveze toate etapele specifice de selectie.…

ANAF a publicat ghidul asociațiilor și fundațiilor

10:10, 02.05.2024 - ANAF a publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor si federatiilor, persoane juridice de drept privat fara scop patrimonial. Pe portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscala,  www.anaf.ro , a fost publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor si federatiilor, persoane juridice de drept privat fara scop…

Piedone neaga legaturile cu statul paralel și susține ca nu-l cunoaște pe Coldea: "Nu vreau sa-i pocesc numele...Codlea, Coldea"

12:36, 29.04.2024 - Cristian Popescu Piedone neaga legaturile cu serviciile secrete! Candidatul la primaria Capitalei a declarat ca nici macar nu știe cine este Florian Coldea, fostul director adjunct al Serviciului Roman de Informații. "Astazi ascultam la un post de televiziune despre implicarea serviciilor secrete la…

Theo Rose, ținta bullying-ului in copilarie. Ce amintiri are cantareața: „Nu mi-am dorit sa...”

19:05, 11.04.2024 - Theo Rose este o artista cunoscuta și foarte indragita de fani. Acum are o viața ideala, o familie frumoasa și o cariera in ascensiune, in copilarie a fost țina bollying-ului din partea altor puști de seama ei.

Festivalul CineCopilaria: Concurs de scurtmetraje pentru tineri, cu… Amintiri din copilarie

15:35, 08.03.2024 - O noua ediție a Festivalului CineCopilaria de Elisabeta Bostan va avea loc in perioada 26-28 aprilie 2024, la Casa de Cultura „Elisabeta Bostan” din Buhuși. Proiectul a fost inițiat in 2022 la Buhuși –  orașul natal al regizoarei Elisabeta Bostan. Este un proiect organizat de Primaria Orașului Buhuși…

1 martie: 187 de ani de la nașterea lui Ion Creanga, autorul fermecatoarelor „Amintiri din copilarie”

00:05, 01.03.2024 - Pe 1 martie, in 1746, Constantin Mavrocordat hotara eliberarea din șerbie a „rumanilor” fugiți. In aceeași zi, dar in 1810, se naștea compozitorul Frederic Chopin, in 1837 venea pe lume Ion Creanga, iar in 1872 lua ființa primul parc național din lume, Yellowstone (SUA).


Ce parere ai despre aceasta stire?