Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amestecul din două ingrediente care te scapă de durerea în gât. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Nu se bea, se face gargară cu el"

Publicat:

O durere in gat este adesea primul semn al unei raceli. Cu toate acestea, un astfel de disconfort provocat de o raceala se amelioreaza adesea sau dispare dupa prima sau a doua zi. Iata ce sfaturi a oferit . Exista un amestec din doua ingrediente care te va ajuta sa scapi de durere in gat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amestecul puternic care te scapa definitiv de furnicile din casa. E cel mai eficient, nu-ți trebuie altceva

20:30, 05.05.2024 - Cateva ingrediente banale, ieftine, pe care, cel mai probabil, le ai și acum in casa, sunt soluția impotriva unei probleme cu care se confrunta foarte mulți romani. Afla, din randurile de mai jos, cum se prepara amestecul puternic care te scapa definitiv de furnicile din casa. O problema cu care se…

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Amestecul de 4 ingrediente care te scapa de praful din casa. Nu se va mai depune pe mobila mult timp

20:51, 22.02.2024 - Afla cum poți scapa de praful din casa pentru cateva zile bune. Este destul de deranjant sa vezi mobila mereu murdara, deși ai curațat-o cu puțin timp inainte. Iata cel mai bun amestec, din doar patru ingrediente, care iți va lasa casa luna in doar cateva secunde. Amestecul care inlatura praful In fiecare…

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.


Ce parere ai despre aceasta stire?