Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și-a înlocuit soțul la una dintre misiuni. Ce a făcut Edward Sanda

Publicat:

a fost nevoita sa iși inlocuiasca soțul la una dintre misiunile primite in cursa pentru ultima șansa, in ediția 5 a emisiunii sezonul 6, din 25 octombrie 2023.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce face Vlad Huidu fara știrea Giuliei Anghelescu! Cum reușește soțul sa o enerveze pe artista / VIDEO

22:55, 03.06.2024 - Ce face Vlad Huidu fara știrea Giuliei Anghelescu și cum reușește sa o enerveze pe artista. Cum sunt cei doi parinți in relația cu copiii, dar și care este regula de la care foști concurenți de la America Express nu se abat.

Primaria Ramnicului a pregatit o zi plina in Scuarul Mircea cel Batran: sambata, 25 mai – sport, concursuri, dans și muzica la Festivalul Bucurie in Mișcare și la Ziua Elevilor Valceni

02:10, 24.05.2024 - Sub egida Primariei Municipiului, sambata, 25 mai, in Scuarul Mircea cel Batran vor fi organizate doua evenimente dedicate tinerilor din Ramnic, dar nu numai lor. Deschiderea va fi facuta la ora 11.00 de Festivalul Bucurie in Mișcare, un program de promovare a sportului și a mișcarii in comunitate,…

Copiii de la Academia de Arte Modus Vivendi din Suceava lanseaza piesa „In suflet copii”, ...

11:05, 22.05.2024 - Copiii de la Academia de Arte Modus Vivendi din Suceavalanseaza, impreuna cu artistul CRBL, o noua piesa proprie, semnata Edward Sanda și Cleopatra Stratan.Piesa se numește „In suflet copii" și scoate in evidența cea mai frumoasa perioada din viața oricarui om - copilaria. Este vorba ...

(video) „Cu iz de vara”: Edward Sanda a lansat videoclipul piesei „Senorita”, in care apare și Cleopatra

15:35, 26.04.2024 - Edward Sanda lanseaza un nou single – „Senorita”. Videoclipul piesei reda dragostea dintre protagoniști, care sunt chiar Cleopatra Stratan și Edward. Ea joaca rolul „Senoritei” iar el - pe cel al indragostitului care ii canta despre iubirea sa, scrie SHOK.md .

Edward Sanda iși incanta fanii cu „Senorita”

13:25, 26.04.2024 - Talentatul artist și compozitor Edward Sanda aduce in playlisturi un nou single cu iz de vara: „Senorita”. Videoclipul completeaza prin imagini povestea piesei, iar protagoniștii sunt chiar Cleopatra Stratan care joaca rolul lui „Senorita” și Edward, indragostitul care ii canta de iubire. Cu muzica…

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.


Ce parere ai despre aceasta stire?