Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amenințările la securitatea cibernetică vor crește în 2020: deepfake, date biometrice, ransomware

Publicat:

Amenințarile vor crește in complexitate și vor fi mai bine țintite in 2020, diversificandu-se sub influența unor factori cum ar fi dezvoltarea și propagarea invațarii automatizate, tehnologiile pentru dezvoltarea fenomenuluideepfake” sau tensiunile in jurul rutelor comerciale dintre Asia și Europ, anunța MEDIAFAXa

Cercetatorii Kaspersky spun ca tendința generala arata ca amenințarile vor crește in complexitate și vor fi mai bine țintite, diversificandu-se sub influența factorilor externi, cum ar fi dezvoltarea și propagarea invațarii automatizate, tehnologiile pentru dezvoltarea fenomenului

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Combaterea fenomenului Deepfake: Ghidul DNSC pentru detectare și prevenire

15:55, 23.04.2024 - Deepfake-urile au devenit o amenințare majora in peisajul fraudelor online, iar pentru a ajuta publicul sa se protejeze, Directoratul Național de Securitate Cibernetica (DNSC) a lansat un ghid informativ și un test online. Acest ghid iși propune sa ofere instrumente și cunoștințe pentru identificarea…

Poliția franceza intarește securitatea pe stadionul PSG dupa amenințarile Statului Islamic

17:05, 10.04.2024 - Poliția franceza a intarit miercuri securitatea in jurul stadionului Parc des Princes al echipei Paris Saint-Germain (PSG), in urma unor amenințari de atacuri din partea Statului Islamic, care se adauga ingrijorarilor legate de securitate inaintea Jocuril

Cați oameni s-au confruntat cu incidente de securitate cibernetica și care au fost amenințarile cel mai des folosite de hackeri

11:50, 04.04.2024 - ​Aproape un sfert (24%) dintre respondenții unui studiu global desfașurat de Bitdefender susțin ca s-au confruntat cu unul sau mai multe incidente de securitate pe parcursul ultimelor 12 luni. Inșelatoriile prin SMS reprezinta cea mai frecventa amenințare folosita de hackeri.

Securitatea cibernetica salveaza organizatia, darama oamenii

12:35, 25.02.2024 - Volum mare de munca și raspundere. Responsabilii cu securitatea cibernetica sunt predispuși stresului. Nivelul crescut al amenintarilor cibernetice ii face sa se afle intr-o stare de alerta continua.   Aproape doua treimi (65%) dintre  angajații unei companii (CISO – Chief Information Security Officer)…

Directiva NIS2: Implicațiile și entitațile vizate de cea mai recenta legislație de securitate cibernetica din UE

12:10, 21.02.2024 - ESET saluta adoptarea celei de-a doua Directive privind securitatea rețelelor și a informațiilor (NIS2) de catre legiuitorii UE, care urmarește consolidarea rezilienței cibernetice in intreaga Uniune. Noua legislație raspunde creșterii dependenței sectoarelor critice de digitalizare și a expunerii acestora…

PSD: Digitalizarea Platformei Informatice pentru Asigurarile din Sanatate PIAS, cu accent pe securitatea cibernetica

06:45, 21.02.2024 - PSD anunța  ca  sunt 100 de milioane de euro pentru digitalizarea Casei Naționale de Asigurari de Sanatate -CNAS și actualizarea Platformei Informatice pentru Asigurarile din Sanatate #PIAS, cu accent pe securitatea cibernetica. Parteneriatul dintre MCID și Ministerul Sanatații da rezultate. Astazi,…

Securitatea cibernetica a Moldovei ramine o vulnerabilitate semnificativa

20:25, 14.02.2024 - Poziționarea țarii in vecinatatea razboiului din Ucraina a impus evaluarea capacitații sale cibernetice și asigurarea protejarii cetațenilor prin dezvoltarea acestui sector. Lipsa specialiștilor in domeniul securitații cibernetice este o problema nu doar pentru Moldova, dar pentru intreaga regiune și…

Studiu EY: Securitatea cibernetica ramane un risc major pentru bancile europene

15:15, 12.02.2024 - Securitatea cibernetica reprezinta principalul motiv de ingrijorare pentru managerii de risc (Chief Risk Officers sau CRO) din sectorul bancar european pentru al doilea an consecutiv, scrie economica.net , citand studiul despre gestionarea riscurilor bancare, realizat de EY si Institutul pentru Finante…


Ce parere ai despre aceasta stire?