Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ambasadorul palestianian la Praga a fost ucis de o explozie produsă în propria locuință

Publicat:

Ambasadorul palestinian in , Jamal al-Jamal, a murit, miercuri, in urma ranilor grave capatate dupa o explozie care s-a produs la reședința sa din Praga. Ambasadorul a murit la cateva ore dupa ce fusese transportat la spitalul militar din capitala ceha, unde a fost plasat in coma indusa, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Explozie la Edineț: Acoperișul unei case s-a prabușit, dupa ce incendiul din locuința a ajuns la o butelie de gaz

13:36, 22.04.2024 - O casa a fost mistuita de flacari in localitatea Badragii Vechi, raionul Edineț. Potrivit IGSU, in timpul incendiului, o butelie de gaz ce se afla in locuința a explodat. Cazul a avut loc pe 21 aprilie.

Un rus pro-Ucraina a murit intr-o explozie dupa ce a fost arestat de FSB. El avea o bomba asupra sa

14:40, 26.03.2024 - Serviciul Federal rus de Securitate (FSB) a afirmat marti ca un rus ce facea parte dintr-o grupare pro-Ucraina a fost ucis in explozia bombei pe care o avea asupra lui in momentul arestarii sale in regiunea Samara (Volga), in contextul in care el planuia, potrivit FSB, un atentat, informeaza AFP, preluata…

Sfarsit tragic pentru un barbat de 67 de ani, din judetul Neamt. A murit ars in propria locuința, dupa ce a adormit langa o tigara aprinsa

09:00, 18.03.2024 - Un barbat de 67 de ani, din judetul Neamt, și-a gasit sfarșitul in propria locuința, dupa ce a adormit langa o tigara aprinsa. Aceata murit de ars in propria casa. Vecinii au dat alarma, insa a fost mult prea tarziu pentru barbatul de 67 de ani care n-a mai putut fi salvat.

Explozie la o locuința din Argeș, din cauza centralei pe gaz. Un barbat a suferit arsuri grave

07:16, 05.03.2024 -  Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, a fost vorba despre o explozie urmata de incendiu, flacarile manifestandu-se in camera centralei pe o suprafata de aproximativ 15 metri patrati."Cauza probabila de izbucnire a incendiului este formarea de amestecuri explozive,…

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzica populara! A fost gasit fara suflare in propria locuința / FOTO

20:00, 27.02.2024 - Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare! un cunoscut cantareț de la noi și-a pierdut viața, in urma cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan.

Incendiu cu cinci victime, dupa o explozie produsa la o locuința din cartierul buzoian Dorobanți VIDEO

18:55, 25.02.2024 - Pompierii buzoieni au intervenit, duminica, pentru stingerea unui incendiu de proporții, soldat cu cinci victime, patru adulți și un copil. Vecinii au auzit și o explozie, cel mai probabil de la o butelie de aragaz.


Ce parere ai despre aceasta stire?