Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amanta lui Leo Iorga, mărturii dureroase la patru ani de la moartea regretatului artist! De ce nu a mai putut să-și refacă viața, după pierderea bărbatului iubit. Ce semne îi transmite de dincolo

Publicat:

Florența Marin, femeia care i-a fost alaturi lui pana in ultimul moment, face destainuiri despre viața sa, dupa pierderea barbatului iubit. Dra vorbește și despre greutațile prin care a fost nevoita sa treaca. Ce semne ii trimite artistul de dincolo.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Motivul pentru care Raluca Pastrama și Ibrahim Ibru nu au divorțat inca, deși ea are un nou iubit: „Suntem desparțiți, e libera sa iși refaca viața”

09:35, 22.03.2024 - Ibrahim Ibru a facut primele declarații dupa ce s-a aflat ca nu a divorțat inca de Raluca Pastrama, care are deja un nou iubit. Sunt desparțiți inca de la inceputul anului trecut, insa nu au semnat actele pentru separarea legala. Mai bine de un an de zile Raluca Pastrama și Ibrahim Ibru au format un…

La ce obiect nu a putut renunța Oana Roman dupa moartea mamei. A avut o semnificație aparte pentru Mioara Roman / FOTO

17:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mioara Roman, iar fiicele ei incearca sa accepte ca mama lor nu le mai este alaturi fizic. Oana și Catinca Roman au avut o relație speciala cu femeia care le-a dat viața, motiv pentru care iși doresc sa ii pastreze vie amintirea.

Știrile Antena Stars. Daniel Buzdugan, marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Era live cand a aflat ca parintele lui a murit

18:00, 13.03.2024 - Daniel Buzdugan a facut marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Prezentatorul era live in momentul in care a aflat ca parintele lui s-a stins din viața. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect delicat din viața lui!

Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea mamei. O raceala a doborat-o: „Ma gandeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoaparare”

09:45, 07.03.2024 - La inceputul anului, Catalin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a incetat din viața, la numai 55 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala nemiloasa: cancerul. Recent, comediantul a facut noi dezvaluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viața. Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea…

Tragedia care a marcat-o pe Mioara Roman, in viața sa personala. Cu cine s-a iubit inainte de Petre Roman

12:25, 23.02.2024 - Mioara Roman a murit azi, la varsta de 83 de ani. Profesoara de limba și cultura araba, Mioara Roman a fost o prezența remarcabila in mass media, fiind ani bun șefa departamentului de limba araba de la Radio Romania Internațional.

Eva Braun, amanta celebra și soție pentru ultimele 36 de ore din viața lui Hitler: „Era cea mai nefericita femeie!”

12:25, 06.02.2024 - „Femeile din Reich nu aveau voie sa se machieze, sa bea alcool si sa fumeze. Eva le facea pe toate. Era cea mai nefericita femeie pe care am intalnit-o vreodata”, scria Gertraud Weisker, verișoara amantei celebre a lui Adolf Hitler.

Pe cine a „moștenit” Regele Charles. Ruda care murit de cancer cat inca era in funcție

21:40, 05.02.2024 - Regele George al VI-lea, un fumator intens, a suferit o pneumonectomie totala stanga in septembrie 1951 pentru ceea ce eufemistic s-a numit „anomalii structurale” ale plamanului sau stang, dar ceea ce in realitate era un carcinom.Medicii sai i-au ascuns acest diagnostic lui, publicului și profesiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?