Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Am revenit pentru că am nevoie de bani să-mi cumpăr un loc de parcare". Ana Maria Calița l-a răvășit pe Bendeac: "Voi doi veți avea o relație de scurtă durată, dar intensă". Și a urmat sărutuuul, pe scenă!

Publicat:

Neprevazuta a fost revederea dintre juratul iUmor și Ana Maria Calița, una dintre cele mai indragite foste concurente ale emisiunii. In stilul caracteristic, Ana Maria a glumit spunand ca a revenit in sezonul patru al show-ului iUmor pentru ca are nevoie de bani sa iși cumpere un loc de parcare și o boxa la apartamentul sau proaspat achiziționat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

PROCEDURA DE URMAT IN 24 DE ORE Ce sa faci daca iți gasești mașina lovita in parcare

09:05, 01.04.2024 - Dupa obținerea autorizației de reparație, ai la dispoziție o luna pentru a efectua reparațiile necesare The post PROCEDURA DE URMAT IN 24 DE ORE Ce sa faci daca iți gasești mașina lovita in parcare first appeared on Informatia Zilei .

Lance Armstrong a urmat 10 ore pe zi de terapie intensa dupa ce a recunoscut ca s-a dopat

16:00, 18.03.2024 - Americanul Lance Armstrong, deposedat de cele sapte victorii in Turul Frantei (1999-2005) pentru dopaj, recunoaste in podcastul The Great Unlearn ca a suferit de "stres post-traumatic" dupa marturisirile sale din 2013, potrivit news.ro "Cand oamenii aud acest cuvant, se gandesc imediat la barbatii…

iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cristian Giambașu, un romantic pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Eu aș merge cu tine la agațat”

21:55, 17.03.2024 - Cristian Giambașu este un intelectual și un romantic. Acesta a publicat doua carți in limba romana și una in limba engleza. A venit la iUmor sperand ca prin intermediul acestei emisiuni sa-și gaseasca jumatatea.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Mirela Vaida, despre sarcinile pierdute. De una nu a stiut nimeni: „Eram pe scena, cantam, aveam o rochie scurta”

12:30, 01.03.2024 - Mirela și Alexandru Vaida au trei copii: Carla, Vladimir si Tudor Stefan. Toți de varste școlare. Puțini știu insa, ca pentru a se bucura de familia pe care o au astazi, cei doi parteneri de viața au trecut prin grele incercari. Jurnalista a pierdut mai multe sarcini. Despre una nu a știut nimeni pana…

Gara Beclean pe Someș, modernizata cu peste 44 milioane lei: cladire noua, parcare auto și rastele pentru biciclete

13:30, 16.02.2024 - Gara Beclean pe Someș va fi modernizata cu peste 44 milioane lei, din fonduri externe nerambursabile prin Programul Transporturi și de la bugetul de stat. Printre lucrari se numara o cladire noua pentru calatori, spații interioare moderne cu sali de așteptare, case de bilete și spații comerciale, parcare…

Muncim mult in Romania? Nici vorba, doar traim cu impresia asta. Avem de fapt cea mai scurta viața profesionala din UE

13:45, 10.02.2024 - „Durata vieții profesionale in Romania este undeva la 31 de ani pe statisticile Comisiei Europene, cea mai mica din Europa. Sigur, media ascunde multe, adica aceasta media e facuta din cei care muncesc și la peste 65 de ani sau 70 de ani dar și din cei care se pensioneaza la o varsta aproape rușinoasa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?