Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alunecări de teren în Columbia, 48 de persoane au murit

Publicat:

Alunecari de teren in Columbia, 48 de persoane au murit Alunecarile de teren au provocat vicitime in noaptea de duminica spre luni, in Salgar, nord-vestul Columbiei.

Potrivit AFP, cel putin 48 de persoane au murit si 27 au fost ranite în urma unei alunecari de teren provocate de ploile abundente. Victimele au fost surprinse în somn de sosirea brusca a apelor care au distrus tot ce le-a stat în cale, a declarat , primarul din Salgar, adaugând ca localitatea "a fost stearsa de pe harta".

     

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație dramatica in Tanzania: inundațiile și alunecarile de teren din țara au ucis peste 150 de persoane

03:51, 26.04.2024 - Inundațiile și alunecarile de teren din Tanzania au ucis peste 150 de oameni. Anunțul a fost facut de premierul tanzanian Kassim Majaliwa. Zeci de mii de gospodarii au fost afectate, informeaza Mediafax.

18 persoane au murit in urma unor alunecari de teren in Indonezia

14:25, 14.04.2024 - Optsprezece persoane si-au pierdut viata, doua au fost ranite si alte doua au fost date disparute in urma unor alunecari de teren produse in provincia Sulawesi de Sud din centrul Indoneziei sambata seara, a declarat duminica un oficial al agentiei locale pentru gestionarea

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Salvatorii cauta supraviețuitori, dupa alunecarile de teren și replicile cutremurului din Taiwan

10:55, 04.04.2024 - Autoritațile incearca sa ajunga la peste 650 de persoane blocate de cutremurul din Taiwan care a ucis cel puțin noua persoane și a ranit aproximativ 1.000 de persoane, noteaza The Guardian.

Lovituri israeliene in apropierea ambasadei Iranului la Damasc: opt persoane au murit l VIDEO

19:35, 01.04.2024 - Lovituri israeliene au atins luni cladirea consulatului iranian la Damasc, a relatat agentia de presa siriana SANA, in timp ce organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anuntat ca opt persoane au murit in acest raid fara precedent.

Atac armat la Moscova. Cel puțin 40 de persoane au murit și peste 100 au fost ranite

21:45, 22.03.2024 - Cel puțin 40 morți și 100 de raniți dupa ce mai multe persoane in ținuta de camuflaj au deschis focul la o sala de concerte de langa Moscova. Cel puțin 40 persoane au fost ucise și 100 ranite in incidentul armat care a avut loc astazi la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea […] Articolul…

A murit pe un teren de sport: avea doar 26 de ani și era student

13:55, 06.03.2024 - Un tanar de 26 de ani a decedat pe un teren de sport din Arad. El era cetațean italian și era student la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”. „La data de 5 martie a.c., in jurul orei 20:45, polițiștii aradeni au fost sesizați despre faptul ca, pe un teren de sport din municipiu, un tanar […] The post…

Vreme extrema in Pakistan: Zeci de copii au murit din cauza unei furtuni cu zapada și grindina

11:35, 05.03.2024 - Cel puțin 35 de persoane, din care 22 sunt copii, au murit din cauza unei furtuni cu zapada și grindina care s-a produs in Pakistan. Furtuna neașteptata a lovit zone indepartate ale țarii. Specialiștii spun ca fenomenul a fost provocat de schimbarile climei, potrivit Mediafax. Cel puțin 35 de persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?