Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aluat fraged de plăcintă, cea mai simplă rețetă pentru un desert delicios! VIDEO

Publicat:

Una dintre deserturile preferate toamna este placinta cu mere, iar bucatarii spun ca succesul unei tarte consta in reusita aluatului fraged. Aceasta este cea mai simpla reteta pentru o placinta delicioasa. Cea mai simpla reteta pentru aluat fraged de placinta Desi pare un lucru simplu, prepararea aluatului fraged de placinta poate deveni cu adevarat ceva […] The post Aluat fraged de placinta, cea mai simpla rețeta pentru un desert delicios! VIDEO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Cea mai simpla rețeta de merdenele cu foi de placinta. Sunt gata in 30 de minute

19:50, 04.04.2024 - Merdenelele se numara, cu siguranța, printre preparatele care iți amintesc de copilarie. Pot fi pregatite și acasa fara prea mult efort și sunt gata in 30 de minute. Iata ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu morcovi. Un desert delicios pentru perioada de post a Paștelui

19:45, 26.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui și ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu morcovi. Este un desert delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…

Rețeta de placinta cu branza de oaie și leurda. Un preparat delicios de sezon

19:30, 06.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat gustos, atunci gatește placinta cu branza de oaie și leurda. Aceasta rețeta este una simpla. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute și are un gust savuros

11:00, 06.03.2024 - Placintele cu mere sunt foarte delicioase și se gatesc in multe feluri. Daca vrei sa faci o schimbare și sa renunți la tava, poți sa alegi placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute, ai nevoie de puține ingrediente și are un gust savuros.

Rețeta de prajitura cu fructe de sezon. Desert simplu și extrem de delicios

10:41, 02.02.2024 - Daca vrei sa le gatești celor dragi ceva simplu și delicios, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și-ți prezentam cea mai simpla și gustoasa rețeta pentru prajitura cu fructe de sezon. Este un desert simplu și care va reuși sa-ți aduca zambetul pe buze. Iata de…


Ce parere ai despre aceasta stire?