Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Mungiu-Pippidi: Generalul Vlad, criminal sau erou? Foarte simplu de aflat!

Publicat:

E bizara discutia despre la 27 de ani dupa caderea regimului ceausist, poate nu asa bizara daca ne amintim ca generalul era invitat la lansari de carti ca figura patriarhala inclusiv de sefii actuali ai SRI si cota masiva pe care diversi oameni conectati cu Securitatea o detin din mass media romaneasca la anul 2017.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petiție publica pentru a declara drept persoane indezirabile pe Herman von Hebel, Victoria Henley și Nona Tsotsoria: „Pun in pericol securitatea RM”

08:45, 19.04.2024 - O petiție publica a fost inițiata pentru declararea lui Herman von Hebel, Victoria Henley și Nona Tsotoria, membri ai Comisiei Pre-Vetting, ca persoane indezirabile. „Realizeaza acțiuni care pun in pericol securitatea și ordinea publica din RM”, se arata in cerere.

Incident halucinant in Galați! Un criminal recent eliberat din inchisoare a vrut sa arunce in aer casa unui vecin

19:55, 12.04.2024 - Un barbat a fost la un pas de moarte, in Galați! Un criminal, care recent a fost elimberat din inchisoare, a amenințat ca il va ucide pe vecinul sau și a vrut sa ii arunce casa in aer. Un polițișt a incercat cu disperare sa il opreasca.

David Cameron pune presiune pe Washngton: SUA pun securitatea occidentala in pericol intarziind ajutorul pentru Ucraina

22:25, 08.04.2024 - SUA risca securitatea occidentala intarziind ajutorul pentru Ucraina, va avertiza ministrul de externe britanic David Cameron cu prilejul unei vizite la Washington, relateaza luni DPA, potrivit Agerpres.

Invinuirea Ucrainei pericliteaza securitatea Rusiei

13:26, 26.03.2024 - Kremlinul pare sa fi acordat prioritate planului de a invinovați Ucraina pentru atacul din 22 martie in detrimentul potențialelor riscuri de securitate interna, susține Institutul pentru Studiul Razboiului.

Cel mai periculos cartel de droguri din Mexic folosește inteligența artificiala pentru a-și extinde imperiul criminal

10:46, 14.03.2024 - Cartelul Jalisco Noua Generație a fost numit de INTERPOL printre alte grupuri de crima organizata intr-un raport despre modul in care bandele folosesc inteligența artificiala pentru a-și extinde operațiunile ilicite.

Ursula von der Leyen a pledat la Bucuresti pentru crearea unui post de „comisar pentru aparare”

12:26, 07.03.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca Uniunea Europeana trebuie sa-si creasca semnificativ capacitatea industriala de aparare in urmatorii cinci ani, iar pentru asta este nevoie de sporirea cheltuielilor, si a cerut totodata crearea unui post de comisar european pentru…

Ministrul roman al Apararii: Conflictul nu este despre supraviețuirea Ucrainei, ci despre securitatea Europei

21:30, 24.02.2024 - In dimineața de 24 februarie 2022, in inima Europei, Ucraina, un stat suveran și independent, a fost atacat de Federația Rusa, cu brutalitate și in disprețul total fața de dreptul internațional, spune ministrul Apararii, Angel Tilvar, sambata, cand se i

Unele guverne investesc mai mult in arme decat in securitatea alimentara si climatica, deplange secretarul general al ONU

09:35, 14.02.2024 - Secretarul general al ONU a apreciat marti ca este dureros ca unele guverne sacrifica lupta impotriva foametei si a incalzirii climei pentru a cheltui fara masura pe armament, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?