Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alin Tişe pune tunurile pe şeful PNL: Dacă Ludovic Orban va fi reales, partidul o să ajungă la cel mult 10%

Publicat:

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, , continua conflcitul cu organizatia centrala, acesta pozitionandu-se clar impotriva lui Ludovic Orban, despre care spune ca va duce partidul la cel mult 10%, daca va fi reales ca presedinte.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizia liderilor PSD și PNL pentru primaria Capitalei, o greșeala in viziunea lui Alin Tișe: „Afecteaza partidul la nivelul intregii țari”

14:56, 25.04.2024 - Liderul Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care este și vicepreședinte al PNL, este de parere ca cea mai buna șansa pentru caștigarea primariei București era un candidat comun al alianței PSD-PNL.

Lovitura de teatru: Șeful CJ Timiș i-a retras toate atribuțiile fostului șef USR care va candida contra lui Fritz

20:35, 18.04.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, i-a retras, miercuri, toate atributiile vicepresedintelul Cristian Mos, dupa ce acesta si-a anuntat intentia de a candida independent la alegerile locale din 9 iunie, pentru functia de primar al municipiului Timisoara. Forta Dreptei, partidul din care…

Saxofonul, pasiunea neștiuta a „omului” Alin Tișe. Șeful CJ Cluj nu exclude prezența la Untold: „Mie mi-ar placea și cred ca m-aș descurca”

13:05, 12.03.2024 - Inainte de a fi politician, Alin Tișe este om. Ca fiecare dintre noi, liderul forului administrativ județean clujean are diverse pasiuni și modalitați de relaxare sau de petrecere a timpului liber.

SUA nu vor mai ajuta Ucraina, in caz ca Trump va fi reales președinte: „Daca America nu da bani, razboiul se va termina”

20:00, 11.03.2024 - In timpul unei intalniri cu premierul ungar Viktor Orban, Donald Trump i-a spus acestuia ca nu va aloca bani Ucrainei, daca va fi ales din nou președinte al Statelor Unite. Șeful guvernului maghiar a vorbit despre intalnirea cu Trump in cadrul unui interviu acordat duminica postului de televiziune M1…

Partidul lui Orban il propune pe șeful Curții Constituționale pentru funcția de președinte al Ungariei

18:35, 22.02.2024 - Tamas Sulyok, actualul presedinte al Curtii Constitutionale din Ungaria, va fi propus pentru functia de presedinte al Ungariei de catre partidele aflate la guvernare - a anuntat Mate Kocsis, liderul grupului parlamentar Fidesz, la o conferinta de presa organizata joi, informeaza Hirado.

Exista riscuri ca din Ucraina in Moldova sa ajunga armament militar. Ce spune șeful de la vama

08:25, 20.02.2024 - Din Ucraina in Moldova se incearca trecerea frontierei cu arme de vinatoare și sportive. Riscuri ca muniții cu destinație militara sa ajunga in țara noastra, de la vecini, deocamdata nu exista. Precizarile au fost facute de șeful Poliției de Frontiera, Ruslan Galușca, in cadrul unui podcast difuzat…

Șeful PNL Valcea e dispus sa se alieze cu AUR, deși la centru partidul ia distanța de formațiunea lui Simion: Pentru victorie, toți impotriva PSD VIDEO

10:20, 14.02.2024 - Președintele PNL Valcea, Cristian Buican, a declarat, sambata, ca vrea sa faca alianța cu oricine, inclusiv cu AUR, pentru a elimina „mafia pesedista” din administrația locala. Buican a menționat ca este deschis și pentru o colaborare pre-electorala cu formațiunea condusa de George Simion.

Virgil Guran, șeful liberalilor dambovițeni, a fost reales vicepreședinte al Senatului

06:10, 06.02.2024 - Veste buna pentru liberalii dambovițeni la debutul primei sesiuni ordinare a Parlamentului din acest an, totodata penultima din aceasta legislatura parlamentara. Potrivit regulamentelor, in prima sedinta, senatorii si deputatii au ales, prin vot, conducerile celor doua Camere: vicepresedintii, secretarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?