Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Aligatorii” Rusiei amenință contraofensiva ucrainenilor

Publicat:

Capcanele tancurilor rusești cu „dinți de dragon”, campurile minate și fortificațiile cu mai multe straturi reprezinta doar un set de obstacole in contraofensiva in devenire a Ucrainei. Un alt inamic formidabil se dovedește a fi cel aerian, mai ales elicopterul de atac Kamov-52 , cod NATO „Alligator”. Intr-una dintre primele batalii ale campaniei, in apropiere […] The post „AligatoriiRusiei amenința contraofensiva ucrainenilor first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pesimismul persista in SUA - Ajutorul de 60 de miliarde de dolari nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei (responsabil militar american)

08:25, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP preluat de agerpres.

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Rusia amenința „ultima fortareața” din Donețk a ucrainenilor. Orașele pe care Putin le va pune la pamant daca rușii cuceresc Ceasiv Iar

07:05, 18.04.2024 - O victorie a Rusiei in Ceasiv Iar, o localitate din estul Ucrainei controlata de trupele Kievului și ținta principala a ofensivei ruse in acest moment, ar pune in pericol securitatea ultimelor orașe importante din Donețk aparate inca de armata ucraineana, potrivit unui oficial ucrainean de rang inalt…

Ce am facut in Parlamentul European pentru siguranța alimentara a romanilor și pentru a proteja fermierii

10:21, 12.04.2024 - Una dintre prioritațile majore pentru noi, europarlamentarii PNL, inca de la inceputul atacului Rusiei asupra Ucrainei, a fost aceea de a cere Comisiei Europene sa adopte o strategie clara și decisiva pentru a crește producția alimentara a Europei.

Situația de la centrala nucleara de la Zaporojie ingrijoreaza ONU - Reuniune de urgența a Cosiliului guvernatorilor

08:01, 10.04.2024 - Consiliul guvernatorilor organismului de supraveghere nucleara al ONU va organiza, joi, o reuniune de urgenta, la cererea Ucrainei si a Rusiei, pentru a discuta despre atacurile asupra centralei nucleare Zaporojie, dupa ce acuzatii reciproce de atacuri cu drone, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Dmitri Medvedev amenința cu moartea conducerea Ucrainei, in timpul atentatului de la Moscova

22:05, 22.03.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, fostul presedinte Dmitri Medvedev, a publicat vineri seara, pe canalul sau de Telegram, in timpul atentatului de la periferia Moscovei, un mesaj in care afirma ca daca se va descoperi ca teroriștii sunt trimiși de administrația ucraineana, atunci…

Centrul pentru Rezistența Naționala a Ucrainei: FSB incearca sa racoleze ucraineni in regiunea transnistreana

10:40, 06.03.2024 - Centrul pentru Rezistența Naționala a Ucrainei acuza serviciile speciale ale Rusiei ca incearca sa racoleze cetațeni ucraineni care trec ilegal granița R.Moldova cu Ucraina, pe segmentul transnistrean. Ucrainenilor li se solicita informații despre unitațile militare ucrainene și capacitațile de aparare…

Putin are noi instrumente cibernetice care amenința democrația

06:55, 29.02.2024 - Potrivit lui Danilov, secretarul Consiliului Național de Securitate și Aparare al Ucrainei, rețeaua de informatori și agenți ai Moscovei este atat de mare incat este imposibil sa elimini interferența Rusiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?