Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct, în doliu! Ce persoană dragă a pierdut: ”Nu o să te uit niciodată”

Publicat:

Momente triste pentru ! -ului de la este in doliu. Soția lui Ionuț Bodi și-a anunțat fanii de pe Tik Tok ca verișoara sa s-a stins din viața. Mesajul trist postat de tanara pe rețelele de socializare, chiar in cea de-a doua zi de Paște. Cu toate ca s-a impacat cu Ionuț și totul mergea bine, aceasta veste a daramat-o.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Maria, terorizata de un interlop? Ar fi trecut prin momente de coșmar din cauza barbatului. De la ce s-ar fi certat

17:20, 24.04.2024 - Maria susține ca nu mai are liniște din cauza unui barbat cunoscut in comunitate drept un om violent. Fiul ei și baiatului interlopului ar fi avut un conflict mai vechi, dar problemele s-ar fi agravat sambata, dupa un gratar facut in familia femeii.

Știrile Antena Stars. Rica Raducanu, chinuit de problemele de sanatate: „Am incercat de toate”. Și soția lui a trecut prin momente dificile, dupa ce a fost operata / VIDEO

17:05, 11.04.2024 - Rica Raducanu trece printr-o perioada delicata, din cauza problemelor de sanatate. Fostul sportiv a fost diagnosticat in urma cu mult timp cu diabet, dar are probleme și cu cartilajele. Și soția lui a trecut prin momente cumplite, dupa ce și-a pierdut frații și a fost operata pe inima.

Doliu imens in muzica internaționala. A murit solistul Eric Carmen, cunoscut pentru piesele "All By Myself" și "Hungry Eyes"

10:35, 13.03.2024 -  Soția lui Carmen, Amy, i-a anunțat moartea pe site-ul sau oficial„Cu o tristețe extraordinara va impartașim vestea sfașietoare despre moartea lui Eric Carmen”, a scris ea. „Dragul nostru, iubitorul și talentatul Eric a murit in somn, in weekend. Timp de zeci de ani, muzica lui i-a atins pe mulți și…

Acces Direct. O angajata a Spitalului Obregia, dezvaluiri neștiute despre ultimele momente din viața Victoriei. Unde a vazut-o pe femeie: ”Știu ca...” / VIDEO

18:50, 12.03.2024 - Cazul femeii moarte in curtea Spitalului Obregia continua cu noi informații! O angajata din spital, care locuiește foarte aproape de instituție, ar fi printre ultimele persoane care ar fi vazut-o pe Victoria. Iata ce ar fi facut in ultimele momente ale vieții sale!

Doliu in familia Cristinei Șișcanu! O persoana draga din viața prezentatoarei TV a trecut in neființa / FOTO

21:10, 08.03.2024 - Cristina Șișcanu, soția lui Madalin Ionescu, este in doliu. Cunoscuta prezentatoare TV trece prin momente cumplite. Chiar vedeta din showbiz-ul de la noi a facut anunțul extrem de trist, in urma cu doar cateva momente. O persoana draga din viața ei a trecut in neființa și a lasat in sufletul ei doar…

Sorana Darclee de la A.S.I.A., in doliu! Cantareața trece prin momente cumplite, dupa ce și-a pierdut cea mai draga persoana din viața: „Mi-am inmormantat mama” / FOTO

14:00, 06.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. este in doliu! Cantareața trece prin momente cumplite, dupa ce și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mama artistei a trecut, de curand, in neființa. Iata mesajul postat Sorana Darclee de la A.S.I.A. pe rețelele sociale, cu puțin timp in urma!

Victor Ponta, in doliu! O persoana foarte draga fostului premier a murit, dupa ce ar fi suferit un infarct

14:35, 13.02.2024 - Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, este in doliu dupa ce o persoana foarte apropiata lui a incetat din viața. Se pare ca ruda acestuia ar fi suferit un infarct și a murit la spital.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, in doliu! Tanara a pierdut o persoana draga / FOTO

13:21, 13.02.2024 - O noua lovitura pentru Madi, finalista de la Mireasa. Dupa problemele de sanatate și dupa desparțirea de Sergiu, tanara trece, din nou, prin clipe dificile din punct de vedere emoțional. De curand, fosta concurenta a pierdut o persoana draga.


Ce parere ai despre aceasta stire?