Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Zănoagă, declarații exclusive despre divorț. A vrut să încheie totul la notar, dar Simina Loica nu a fost de acord: ”Am vrut să termin mai repede”

Publicat:

Atat din partea lui , cat și din partea , un lucru este clar: nu mai exista cale de impacare intre ei, mai ales in condițiile in care bruneta formeaza acum un cuplu chiar cu , cel care i-a fost prieten lui . Au depus deja actele de divorț, in instanța, așa cum și-a dorit , insa stați sa vedeți ce parere are despre procesul de divorț in care se afla!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Cum a ramas marcata Ana-Maria Calița, dupa cumpana vieții sale! Actrița face declarații exclusive

23:10, 31.03.2024 - Ana-Maria Calița vorbește despre cumpana vieții sale. Actrița a ramas marcata și inca are momente cand se sperie. Medicii i-au spus ca s-ar putea sa nu mai poata merge niciodata, dupa ce a fost victima unui accident rutier destul de grav.

Star Matinal. Povestea de succes a pianistului care a intrat in Cartea Recordurilor. Cine l-a incurajat pe Richard Clayderman catre muzica. Declarații exclusive / VIDEO

14:05, 18.03.2024 - Richard Clayderman se numara printre cei mai cunoști pianiști din lumea intreaga. S-a nascut in Franța și este este creatorul unui nou stil muzical, New Romantic. De la o varsta frageda și-a dori o cariera in muzica, iar tatal lui i-a ghidat pașii inca de cand avea șase ani.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…


Ce parere ai despre aceasta stire?