Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex de la Orăștie și-a dus mama în prima ei vacanță. Ce destinație a ales artistul: „Nu văzuse în viața ei” / VIDEO

Publicat:

Alex de la Oraștie este unul dintre artiștii care a pornit de jos in viața, parinții lui fiind cu o situație financiara modesta. Artistul a dezvaluit ca mama lui nu a fost niciodata intr-o vacanța pana in urma cu puțin timp, cand a dus-o in prima ei escapada direct peste hotare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost introdusa o noua destinație pentru vacanța, direct din București. Biletele au fost puse in vanzare de agenții

10:40, 04.06.2024 - O noua ruta de zbor a fost introdusa dinspre București catre o destinație inedita. Anunțul cu privire la schimbare a fost facut in urma cu puțin timp, iar romanii se vor putea bucura de o vacanța pe cinste. Prețul biletelor difera in funcție de zile, fiind in jur de 100 de euro.

Patru actuali underi, din primele trei ligi autohtone de fotbal, produse 100% ale fostului centru de copii și juniori al SC FC Petrolul – vacanța cea mai frumoasa din viața lor, de pana acum!

23:46, 21.05.2024 - Odata cu incheierea ediției 2023-2024 a campionatelor de fotbal ale ligilor 1, 2 și 3, patru tineri jucatori produse 100% ale fostului centru de copii și juniori al defunctei SC FC Petrolul, devenit academie de profil din 2016, au profitat de ocazie și – deși au evoluat in echipe și eșaloane diferite…

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Stațiunea fermecata din Romania care prinde viața de 1 Mai. I-a cucerit pe turiști, are prețuri accesibile la cazare și vibe pozitiv

20:10, 25.04.2024 - Mai este puțin pana la vacanța prelungita de 1 Mai, iar majoritatea hotelurilor din diferite zone ale țarii sunt ocupate aproape in totalitate. Unde au preferat cei mai mulți turiști sa petreaca, aflați in randurile urmatoare. Stațiunea cu cei mai mulți turiști de 1 Mai Pe litoral se fac ultimele pregatiri…

Alex Bodi, vacanța de lux alaturi de Ema Uta. Ce destinație au ales cei doi indragostiți / FOTO

19:26, 23.04.2024 - Alex Bodi profita din plin de timpul pe care il petrece alaturi de aleasa inimii lui, Ema Uta, așa ca ca au mers din nou intr-o vacanța. Iata ce destinație au ales cei doi indragostiți de data aceasta.

Fostul fotbalist Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, au plecat in vacanța alaturi de fiul lor! Ce destinație exotica au ales de aceasta data / FOTO

17:40, 22.03.2024 - Fostul fotbalist Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, au dat frigul din Romania și au plecat intr-o super destinație exotica la finalul lunii martie 2024. Cei doi indragostiți și-au facut bagajele și au luat primul zbor catre o destinație spectaculoasa din lume. Insa, nu singuri, ci insoțiți chiar de…

Tunisia, o destinație de vacanța preferata de romani! De ce aleg turiștii aceasta țara

16:55, 10.03.2024 - Tunisia este o destinație de vacanța preferata de romani! Daca te-ai gandit sa mergi intr-o țara straina, dar nu ai idee unde, atunci alege aceasta țara speciala. Iata de ce o aleg turiștii, dar și ce a transmis un ghid!


Ce parere ai despre aceasta stire?