Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ la sediul PNL din București - Angajații de la Ambulanță au intervenit de URGENȚĂ

Publicat:

A fost stare de panica, in aceasta dimineața, la sediul PNL din București. Disperați, oamenii din sediu au cerut ajutor de urgența la 112, totul dupa ce o angajata a partidului a alunecat pe scari și s-a ales cu o entorsa la un picior. Ambulanța a ajuns de urgența la fața locului, acolo unde i-a acordat primul ajutor femeii, potrivit Romania TV.

Citește și:  a RABUFNIT și arunca acuzații GRAVE: Va folosiți de mine, de ziua mea, ca sa va manifestați antipatiile politice? .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in București! Barbat rapit din parcarea subterana a blocului, polițiștii au intervenit de urgența

20:20, 02.05.2024 - Alerta in București! Barbat rapit din parcarea subterana a blocului, polițiștii au intervenit de urgențaPolițiștii bucureșteni au intervenit de urgența, joi, dupa ce un barbat a fost rapit din parcarea subterana a unui bloc din Sectorul 1.  Potrivit surselor STIRIPESURSE.

Rafila, comparație intre Marie Curie din București și cel mai avansat spital de pediatrie din SUA

20:50, 09.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, compara secția de cardiologie a Spitalului de Urgența pentru Copii "Marie Curie” cu cel mai avansat spital de pediatrie din SUA: „erau lucruri perfect comparabile. Modelul din Romania este foarte apropiat”.

Pompierii au intervenit la peste 1.500 situații de urgența, in ultimele 24 de ore

02:35, 23.03.2024 - In cursul zilei de ieri, pompierii militari au gestionat 1.507 situații de urgența, cele mai multe dintre acestea fiind in zona București – Ilfov, precum și in județele Prahova, Argeș, Cluj, Mureș, Brașov și Dambovița. Acțiunile de asistența medicala de urgența insumeaza cel mai mare procent al misiunilor…

MEAT pregatește o noua ediție a schemei de ajutor de stat privind acordarea de granturi in industria prelucratoare

03:01, 21.03.2024 - Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a publicat in transparența decizionala proiectul de Ordonanța de Urgența privind acordarea de granturi in industria prelucratoare, ediția 2024. MEAT susține operatorii economici din Romania in vederea dezvoltarii potențialului de producție…

Baiat de 13 ani, cu afectiuni renale, transportat de urgenta din Bulgaria in Romania cu un elicopter SMURD

10:26, 18.03.2024 - Un baiat de 13 ani, cu afectiuni renale, a fost transferat de urgenta de la un spital din Bulgaria in Romania cu un elicopter SMURD, el fiind preluat de medicii de la Spitalul ”Marie Curie”, potrivit news.ro ”Avand in vedere solicitarea Ambasadei Romaniei in Bulgaria, transmisa Departamentului pentru…

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Spitalul 'Obregia' revine la normal dupa atacul informatic, angajații introduc manual datele colectate

22:05, 14.02.2024 - Activitatea Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Alexandru Obregia” din Bucuresti, unitate sanitara afectata de atacul informatic care a avut ca tinta mai multe spitale din Romania, reintra in normal. Directorul medical al unitatii medicale, Eduard Motoescu, afirma ca afectati au fost nu doar medicii si…


Ce parere ai despre aceasta stire?