Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă cu bombă la o gară de lângă Bruxelles. Circulația trenurilor, oprită

Publicat:

O alerta cu bomba a fost instituita la gara din Charleroi, lânga Bruxelles, dupa descoperirea unui pachet suspect în jurul orei 15.10 (ora României).

Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvânt al , pentru rtbf.be.

Circulația trenurilor a fost oprita, iar gara a fost evacuata.

Un incident similar a avut loc între Malines și Vilvorde, unde un pachet suspect a fost descoperit în incinta unei gari.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Germania! Bomba de 500 de kilograme descoperita langa stadionul unei cunoscute echipe de fotbal

14:00, 26.04.2024 - O bomba de 500 de kg a fost descoperita in apropierea Mewa Arena, stadionul echipei germane de fotbal FSV Mainz, anunta postul american de televiziune CBS Sports. Zona din jurul stadionului a fost evacuata din cauza bombei respective, datand din cel de-al Doilea Razboi Mondial si care este inca activa,…

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta! O noua drona langa baza Mihail Kogalniceanu. Anunțul facut de Forțele Aeriene Romane

14:06, 18.04.2024 - Forțele Aeriene Romane au emis o noua alerta in legatura cu securitatea bazei militare de la Mihail Kogalniceanu, dupa ce personalul de paza a raportat prezența unei drone in proximitatea acesteia. Incidentul recent, al doilea din aceasta saptamana.

Alerta cu bomba pe Aeroportul Otopeni! Avionul a aterizat de urgenta. A intervenit si SRI! (VIDEO)

09:30, 13.04.2024 - A fost alerta cu bomba, vineri seara, pe Aeroportul Otopeni dupa ce un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenta. Alarma s-a dat la bordul aeronavei. In timpul zborului a fost primit un mesaj care anunța ca la bordul avionului s-ar afla un dispozitiv explozibil. Avionul avea traseul Varsovia – Istanbul…

Circulatia trenurilor spre si dinspre Aeroportul Henri Coanda va fi inchisa temporar intre 9 si 11 aprilie. Anunțul CFR

10:45, 05.04.2024 - Circulatia trenurilor spre si dinspre Aeroportul International Henri Coanda va fi suspendata temporar in perioada 9 - 11 aprilie, in intervalul orar 9:00 - 13:40, 14 curse pe relatia Bucuresti Nord-Aeroport urmand sa fie anulate, informeaza CFR SA.

Noua alerta cu bomba in Rusia: Un mall din Sankt Petersburg, evacuat

17:20, 24.03.2024 - Autoritațile ruse au raportat recent o alerta cu bomba la un centru comercial din metropola nordica Sankt Petersburg. Persoana suspectata de emiterea acestei alarme a fost deja reținuta și este in prezent sub supravegherea poliției. Masuri de precauție Ca masura de precauție, toți vizitatorii mall-ului…

Prima reacție a reprezentanților Ambasadei Rusiei din Romania, dupa ce ieri s-a dat alerta cu privire la un pachet suspect amplasat in fața instituției

09:55, 17.03.2024 - Dupa ce ieri s-a dat alerta cu privire la un pachet suspect amplasat in fața Ambasadei Rusiei din Romania, reprezentanții instituției au avut o prima reacție. Aceștia au declarat ca incidentul a fost o ”incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Viena se va opune aderarii Romaniei și Bulgariei la Spațiul Schengen cu granițele terestre. Ministrul austriac de interne: „Sa nu filosofam despre urmatorul pas”.

08:40, 27.02.2024 - Austria va continua sa blocheze aderarea Romaniei la Spațiul Schengen cu granițele terestre. Anunțul ministrului de interne austriac, Gerhard Karner, vine cu puțin timp inaintea Consiliului JAI de la Bruxelles.


Ce parere ai despre aceasta stire?