Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă cu BOMBĂ la Direcția Copilului Iași! Brigada antitero intervine de urgență - Zeci de copii au fost EVACUAȚI

Publicat:

Un echipaj al brigazii antiteroriste si politistii sunt la fata locului dupa ce tatal unui copil de la centru ameninta ca va pune o bomba, transmite Realitatea PLUS. Toata lumea a fost evacuata din cladire, zeci de copii alaturi de celalelalte persoane adulte.DGASPC Iasi a anunțat ca tatal unui minor care se afla in asistența maternala a fost si a facut scandal, a spart geamul usii de la centru. Dupa ce s-a ranit a fugit și a amenințat ca se va cu o bomba.Reprezentanții Protecției Copilului Iași spun ca parintele nu ar fi la primul gest de astfel. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

FOTO | Alerta de poluare cu hidrocarburi pe Someșul Mic: Se intervine de urgența

20:45, 24.04.2024 - Someșul Mic a fost poluat cu hidrocarburi, la suprafața apei fiind observate irizații pe o distanta de aproximativ 500 de metri in municipiul Cluj-Napoca, au anunțat reprezentanții Administrației Naționale Apele Romane.Conform sursei citate, poluarea a fost sesizata marți.

(video) Alerta nocturna cu bomba la Aeroportul din Chișinau: Pasagerii, evacuați

09:40, 21.04.2024 - Activitatea Aeroportului Internațional Chișinau a fost perturbata, in seara de 20 aprilie, cu o alerta de minare. Toți pasagerii au fost evacuați, fiind nevoiți sa aștepte afara pana la soluționarea cazului.

Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines. Aeronava a aterizat de urgența pe Otopeni

23:21, 12.04.2024 - Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines, care a decolat vineri seara de la Varșovia catre Istanbul. Aeronava Boeing 737-800 avea 158 de pasageri la bord și a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni. 

Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni. Alerta cu bomba la bordul unui avion turcesc

22:35, 12.04.2024 - Aeronava care ircula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, a anunțat un post TV.Știre in curs de actualizare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 767 | Rusia a lansat pentru prima data in Ucraina o bomba aeriana de 1.500 kg, anunța Kievul. „Are o forța exploziva semnificativ mai mare”

07:50, 31.03.2024 - O alerta de raid aerian a fost declanșata in toata Ucraina in primele ore ale zilei de duminica, din cauza amenințarilor cu rachete asupra mai multor regiuni, inclusiv Kiev. Forțele ucrainene anunța ca, pentru prima data, Rusia a folosit in razboi o bomba aeriana de 1.500 kg, care a fost lansata asupra…

O noua alerta in Rusia! Un mall din Sankt Petersburg, evacuat de urgența

17:25, 24.03.2024 - O noua alerta in Rusia! Un mall din Sankt Petersburg este evacuat de urgența in aceste momente dupa ce un barbat a anunțat ca a amplasat o bomba in interior. Pompieri, ambulanțe, forțe de ordine se afla acum la un mall din Sankt Petersburg in numar impresionant.Deocamdata nu au fost facute…

300 de persoane evacuate de urgența dupa o alerta cu bomba la o școala din Cluj!

11:15, 21.02.2024 - Alerta cu bomba la o școala privata din Cluj-Napoca . Aproximativ 300 de peroane au fost evacuate de urgența. Incidentul s-am produs in aceasta dimineața la o unitate școlara din Maraști, Royal School in Transylvania, situata pe strada Henri Barbusse. Miercuri dimineața, Poliția municipiului Cluj-Napoca…

Alerta cu bomba la cel mai mare festival din Italia. Artiștii au fost evacuați, iar o strada intreaga a fost inchisa

09:25, 06.02.2024 - Alerta cu bomba la Festivalul de la Sanremo. Artiștii, staff-ul și vedetele lumii mondene, adunați intr-o vila unde avea loc o serata, au fost evacuați. La fața locului au sosit echipe de geniști și unitați canine pentru verificari și punerea in siguranța a zonei.


Ce parere ai despre aceasta stire?