Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă ANM de vreme severă. Cod portocaliu de ploi torenţiale în Timiș, Caraș-Severin, Arad

Publicat:

Alerta ANM de vreme severa. Cod portocaliu de ploi torentiale in Timiș, Caraș-Severin, Arad. de Meteorologie a emis, vineri, doua atentionari Cod galben și portocaliu de ploi torentiale. portocaliu va fi in vigoare in 12 județe.

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare meteo de fenomene periculoase: ANM a emis Cod portocaliu de grindina, averse torentiale si vant puternic in 3 județe

16:20, 06.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis luni dupa-amiaza o atentionare nowcasting Cod portocaliu de grindina, averse torentiale si vant puternic in localitati din judetele Botosani, Suceava si Iasi, conform Agerpres.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Cod portocaliu de vant puternic pentru o parte din vestul țarii. Rafalele pot atinge 130 km/h

16:51, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu care anunța „intensificari puternice ale vantului care vor depași la rafala 120-130 km/h”. Alerta vizeaza zonele montane cu altitudinea de peste 1.800 de metri din județele Caras-Severin și Hunedoara. Codul portocaliu este valabil…

Cod galben de ploi și vijelii. Pericol de inundații in trei județe din vestul țarii

21:05, 06.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a anunțat un Cod galben de ploi și vijelii care va afecta miercuri seara regiuni din județele Arad, Hunedoara și Timiș, avertizare urmata de un cod galben de inundații. Astfel, meteorologii au transmis ca sunt prognozate averse și descarcari electrice, iar prin…

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

Avertizare meteo ANM in 24 de județe din Romania

12:00, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica dimineața, o avertizare meteo cod galben de vreme rea, in Romania. 24 de județe din țara sunt duminica, pana la ora 22.00, sub avertizare Cod galben de vant. Vor fi viteze ale vantului in general de 55-65 km/h, iar la altitudini mari in…


Ce parere ai despre aceasta stire?