Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alergiile nebanuite cu care se confrunta vedetele. Iata de ce se feresc acestea

Publicat:

Desi multi credeau ca este vegetariana, adevarul este cu totul altul. Vedeta prezinta alergie la ou si grau, motiv pentru care ii este imposibil sa consume o mare varietate de alimente, ce contin astfel de ingrediente.

este unul din cei 7 milioane de americani care se confrunta cu alergie la creveti, unele dintre cele mai exclusiviste si deosebite alimente.

Din cauza alergiei pe care o prezinta la alune, dar si din cauza astmului, a ajuns de multe ori pe patul de spital.

, actrita care s-a confruntat ani la…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vedeta de la noi insarcinata in șase luni, de urgența la medic din cauza unui salon de infrumusețare! Bruneta face acuzații grave: ”Ii dau in judecata”

22:51, 28.05.2024 - Insarcinata in șase luni, o vedeta de la noi a ajuns de urgența la spital! Bruneta susține ca a mers intr-un salon de cosmetica pe care il frecventeaza, insa aici au aparut și problemele grave. Problemele in salonul respectiv ar fi existat de mai multa vreme, dar a tacut și nu a spus nimic, pana cand…

Ce spune Lora despre aroganța anumitor artiști? Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Din cauza traumelor, anxietații” VIDEO EXCLUSIV

18:15, 09.05.2024 - In ciuda faimei și celebritații de care se bucura de mulți ani, Lora și-a pastrat intotdeauna modestia și simplitatea. Astfel, prezenta la un eveniment monden din Capitala, artista ne-a oferit un interviu exclusiv și ne-a spus parerea sa sincera despre artiștii care s-au schimbat radical odata cu faima.…

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

VIDEO Vedeta de la Real Madrid, in lacrimi la conferința de presa din cauza rasismului

09:35, 26.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat luni, intr-o conferinta de presa in care a izbucnit in lacrimi, ca dorinta lui de a juca fotbal scade pe masura ce incidentele rasiste impotriva lui se inmultesc in Spania, informeaza AFP.

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Pisica Monicai a bagat-o in spital pe celebra afacerista! Cum a ajuns vedeta pe patul de spital din cauza animaluțului de companie

22:50, 29.02.2024 - Monica Tatoiu a ajuns la spital de curand. Femeia de afaceri a fost, de curand, mușcata de pisica ei, așa ca, a avut nevoie de ajutorul medicilor, asta pentru ca a fost operata. Cum se simte in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?