Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri anticipate în Ucraina: De la primele ore după deschiderea secţiilor de vot au fost înregistrate abateri

Publicat:

sunt asteptati astazi la vot pentru a alege deputatii in , in cadrul unui scrutin anticipat. Inca de la primele ore dupa deschiderea sectiilor de vot au fost inregistrate abateri.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

Romania condamna deschiderea in Transnistria a secțiilor de votare pentru alegerile din Rusia

08:55, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe din Romania condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova. „Romania condamna cu fermitate deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile…

Romania condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din Moldova, Georgia și Ucraina | Alegeri Rusia 2024

20:21, 16.03.2024 - Alegeri Rusia 2024. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din regiunea transnistreana a Republicii Moldova și in regiuni din Georgia, precum și in teritoriile ocupate din Ucraina.

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Alegeri prezidențiale Rusia 2024. Putin face apel la unitate in jurul lui cu cateva ore inainte de deschiderea urnelor

12:00, 14.03.2024 - Vladimir Putin a invocat joi „vremurile dificile” intr-un apel catre cetatenii rusi pentru a se prezenta la secțiile de votare in așa-zisele alegeri prezidentiale programate pentru 15-17 martie in Rusia.

Ucraina urmeaza exemplul Rusiei - Proiect pentru scutirea de pedeapsa a deținuților care merg la razboi

00:31, 14.03.2024 - Un proiect de lege a fost inaintat in Rada Suprema a Ucrainei, care propune ca deținuții sa fie scutiți de executarea pedepsei in cazul se inroleaza voluntar in serviciul militar, noteaza RBC Ucraina. Potrivit denumirii proiectului de lege, deținuții care sunt de acord sa se supuna serviciului militar…

Remanierea Guvernului Ciolacu, pregatita dupa anunțarea listelor la primele alegeri. Cine ar putea pleca din Guvern SURSE

07:35, 07.03.2024 - Mai mulți miniștri care ar primi locuri considerate eligibile vor parasi Guvernul, fiind pregatita o remaniere de indata ce este anunțata lista pentru europarlamentare, potrivit informațiilor „Adevarul”

Paranghelie cu comasare de alegeri și Macarena, la doi ani de la izbucnirea razboiului lui Putin!/ Opinie

09:35, 24.02.2024 - Ca ne place sau nu, la doi ani de la izbucnirea razboiului din Ucraina, aniversam și doi ani de la finalul pandemiei. Bolnav de cancer, senil și ticalos, cu ni-l descriu analiștii politici și propagandiștii din structurile de aparare, Vladimir Putin a ucis COVID19. Grație acestui razboi, am scapat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?