Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alarmată de perspectiva ofensivei ucrainene, armata rusă lansează rachete împotriva unor ținte civile

Publicat:

"Conform informațiilor preliminare ale Comandamentului Operational Sud, cinci rachete Kh-22 trase de aeronavele strategice Tu-22M3 au atacat comunitațile Olsanske și Kostiantinivka. A fost avariata cladirea unei intreprinderi industriale" - a precizat Kim. Potrivit oficialului, bombardamentele nu s-au soldat cu victime.Seful Administratiei Militare Regionale Harkov, , a raportat la randul sau ca, duminica dimineata, invadatorii ruși au lansat un atac cu rachete asupra orasului Balaklia si ca cel puțin cinci persoane au fost ranite in timpul bombardamentelor. Potrivit informațiilor…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 794. Ucraina anunța ca a doborat 21 din cele 34 de rachete lansate de Rusia in timpul nopții

11:06, 27.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 794. Autoritațile ucrainene spuna ca, in timpul nopții trecute, forțele ruse au lansat asupra teritoriului țarii un atac cu mai multe tipuri de rachete, 21 dintre acestea fiind doborate

Majoritatea germanilor sunt impotriva livrarii de rachete de croaziera Taurus catre Ucraina SONDAJ

09:50, 06.03.2024 - Cei mai mulți cetateni germani (marea majoritate) sustin decizia cancelarului Olaf Scholz de a nu furniza Ucrainei rachete de croaziera Taurus cu raza lunga de actiune, potrivit unui nou sondaj publicat miercuri si realizat de institutul YouGov pentru dpa.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Nikolai Rijkov, prim-ministru al URSS in timpul Perestroikai, a murit la varsta de 94 de ani

11:55, 28.02.2024 - Nikolai Rijkov, fost premier al Uniunii Sovietice in perioada 1985-1991, a a murit la Moscova la varsta de 94 de ani, a informat miercuri presedinta Consiliului Federatiei Ruse (Senatul rus), Valentina Matvienko, transmite EFE.

SUA si Marea Britanie au lansat noi lovituri asupra unor tinte houthi in Yemen

08:05, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lansat sambata lovituri impotriva a 18 tinte houthi in opt locuri diferite din Yemen, ca raspuns la atacurile rebelilor sustinuti de Iran impotriva unor nave in Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, citat de AFP.

Ucraina acuza Rusia ca lovește cu rachete nord-coreene ținte civile. „Cel putin 24 de morți, peste 100 de raniți”

17:20, 22.02.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a acuzat, joi, Rusia de utilizarea de rachete de fabricatie nord-coreeana pentru a efectua lovituri sangeroase in Ucraina impotriva unor tinte civile, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Ucraina acuza Rusia ca ataca ținte civile cu rachete nord-coreene

14:30, 22.02.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a acuzat joi Rusia de utilizarea de rachete de fabricatie nord-coreeana pentru a efectua lovituri sangeroase in Ucraina impotriva unor tinte civile, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Vorbim despre rachete balistice Hwasong-11 (KN-23/24) (…) Potrivit anchetei…

Trei persoane ranite de un panou in timpul unui spectacol la Teatrul German din Timisoara

08:45, 05.02.2024 - Incident duminica seara la Teatrul German din Timișoara, unde un panou din lemn folosit ca decor la un spectacol a cazut și a ranit o... The post Trei persoane ranite de un panou in timpul unui spectacol la Teatrul German din Timisoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?