Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ajutorul neștiut al sănătății și frumuseții. Ce se întâmplă în corpul tău dacă folosești zilnic sare amară

Publicat:

Magneziul este un compus mineral important pentru organismul uman, influențand buna funcționare a sistemului nervos și al celui muscular. Sulfatul ajuta la eliminarea toxinelor și absorbția nutrienților. Iata cum aceste doua ingrediente, combinate intr-un articol de bucatarie pot aduce o sumedenie de beneficii pentru sanatate.Dizolvata in apa, sarea amara este absorbita in piele și reface nivelul de magneziu din corp.”Studiile arata ca magneziul crește energia și ajuta la eliberarea serotoninei, care este responsabila cu instalarea unei stari de calm și relaxare. Așadar, experții cred ca baile…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Dieta pentru sanatate. Pseudocereala care incepe sa revina in centrul atenției, dupa zeci de ani in care a fost ignorata

23:21, 10.05.2024 - Hrișca este vanduta fie cruda, fie prajita și poate fi macinata pentru a obține faina de hrișca, din care se pot prepara taiței sau chiar paine.Hrișca nu are gluten„Semințele de hrișca nu conțin gluten și sunt o alternativa excelența la cerealele pe baza de gluten”, spune nutriționistul Maz Packham.…

Cazurile de demența sunt in creștere la nivel mondial. Care sunt factorii de risc?

10:15, 09.05.2024 - O criza globala de sanatate mintala se profileaza la orizont – demența. Aceasta este o afecțiune care poate fi cauzata de o serie de boli care distrug treptat celulele nervoase și deterioreaza creierul, ducand la un declin al funcțiilor cognitive, potrivit Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), transmite CNBC.…

Peste 9.000 de angajați ai CEO revin la lucru, deși producția de energie este in avarie

09:20, 07.05.2024 - Angajații Complexului Energetic Oltenia (CEO) revin la lucru de marți, dupa mini-vacanța de Paște, acordata de catre administrație. Au fost cele mai multe libere din ultimul deceniu pentru mineri și energeticieni. Mini-vacanța a fost pusa atat pe seama sarbatorii, dar și pentru ca la nivelul companiei…

REPUBLICA CEHA A INTERZIS HHC. EI SPUN CA ESTE DOAR TEMPORAR.

00:16, 12.04.2024 - Guvernul ceh incearca sa rezolve problema lipsei de reglementare a HHC prin trecerea canabinoidului sintetic pe lista substanțelor interzise care creeaza dependența. Potrivit presei cehe, produsele care conțin HHC, cum ar fi uleiurile, dulciurile sau rezervele pentru vaporizatoare, ar putea fi cumparate…

Tipuri de aparate dentare și beneficiile acestora

13:00, 01.04.2024 - Zambetul reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale infațișarii noastre, iar aparatul dentar joaca un rol crucial in menținerea sanatații și esteticii danturii. Atunci cand apar probleme legate de alinierea și poziționarea dinților, vorbim și despre un disconfort estetic, dar și dificultați…

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Hanoi, orașul cel mai poluat din lume. Dar nici Bucureștiul nu se simte prea bine!

00:10, 06.03.2024 - Hanoi este cel mai poluat oraș al lumii, potrivit unui clasament in care capitala Romaniei ocupa locul al 35-lea cu indicele 75, care corespunde unei poluari atmosferice moderate, transmite Reuters. Ca Hanoiul este cel mai poluat oraș al lumii se vede: strazile și cladirile sunt sufocate de smog, vizibilitatea…

Timis: Studii clinice pentru pacientii oncologici fara sanse de imbunatatire a sanatatii dupa tratamente specifice

00:40, 29.02.2024 - Bolnavii oncologici care nu mai au nicio sansa de imbunatatire a sanatatii dupa parcurgerea tratamentelor specifice pot participa la studii clinice de faza 1 efectuate de Asociatia OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp din Timisoara, sub supravegherea medicilor, ceea ce le-ar putea da o sansa de…


Ce parere ai despre aceasta stire?