Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai arsuri gastrice? Iată câteva afecţiuni grave ce pot avea aceleaşi simptome

Publicat:

Bolile de inima au aceleasi simptome ca arsurile gastrice
Angina pectorala datorata fluxului slab de sange catre inima poate sa semene mult cu arsurile gastrice. Daca ai peste 50 de ani si nu ai avut niciodata probleme cu stomacul dar ai arsuri, e cazul sa iei in considerare si alte probleme precum angina. Se poate intampla si persoanelor mai tinere daca au si alti factori precum tensiunea arteriala, diabet sau boli de inima in familie.

Calculii biliari au senzatii asemanatoare cu arsurile gastrice
Desi calculii biliari de multe ori nu dau simptome, o pietricica ce blocheaza…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Manelistul se confrunta cu grave probleme de sanatate: „Pana mor...” / FOTO

09:15, 10.05.2024 - Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Cantarețul de manele se confrunta cu grave probleme de sanatate. In aceste momente dificile, aristul are familia aproape. Iata ce a transmis sora lui, Larisa Gafton, despre starea de sanatate a manelistului!

Iata de ce isi pierd copiii pofta de mancare! Factori care pot influența lipsa apetitului la cei mici

14:01, 09.05.2024 - Pierderea poftei de mancare la copii poate fi o sursa de ingrijorare pentru parinți. In timp ce este normal ca apetitul sa fluctueze in randul copiilor, exista anumite motive și strategii pentru a face fața acestei situații. Iata de ce isi pierd copiii pofta de mancare!  Factori care pot influența lipsa…

Florin Piersic, probleme grave de sanatate. A fost transferat la Institutul Matei Balș, dupa operația la inima

21:56, 07.05.2024 - Florin Piersic se confrunta cu probleme de sanitate și a suferit doua intervenții in mai puțin de o saptamana. Dupa operația de la genunchi, in ziua de Paște medicii i-au extras sondele de la stimulatorul cardiac, cand infecția s-a intins in tot organismul.

Intervenție a salvamontiștilor intr-o zona greu accesibila din masivul Parang

16:00, 06.05.2024 - Intervenție a salvamontiștilor „intr-o zona greu accesibila din masivul Parang”. O persoana are hemoragie interna . A fost chemat și un elicopter. Salvamont Romania a anunțat, luni, ca salvamontiștii intervin in sprijinul unei persoane cu „grave probleme medicale” in masivul Parang. „Acțiune in derulare…

Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate”

18:31, 20.04.2024 - Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate” O cititoare Alba24 semnaleaza ca cel puțin doua pisici au fost omorate in ultimele zile, intr-un cartier din Alba Iulia, cu ajutorul unor substanțe toxice.  Aceste animale erau…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?