Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Agricultura timișeană e puternic afectată de secetă

Publicat:

Seceta a dus la un adevarat dezastru pentru agricultura din Timiș, unul dintre județele din țara cu una dintre cele mai mari dezvoltari in acest domeniu. Autoritațile au efectuat verificari pe teren pentru a vedea care e situația reala a pagubelor. Concluziile intermediare dupa evaluarile din teren arata adevarata dimensiune a pagubelor produse de seceta. ... The post Agricultura timișeana e puternic afectata de seceta appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salvatorii cauta supraviețuitori, dupa alunecarile de teren și replicile cutremurului din Taiwan

10:55, 04.04.2024 - Autoritațile incearca sa ajunga la peste 650 de persoane blocate de cutremurul din Taiwan care a ucis cel puțin noua persoane și a ranit aproximativ 1.000 de persoane, noteaza The Guardian.

(foto) „Nu opriți și nu parcați mașinile langa copaci”: Autoritațile, cu recomandari, dupa Codul galben de vant puternic

12:40, 29.03.2024 - Administratia de Stat a Drumurilor vine cu unele recomandari in legatura cu avertizarea meteo emisa pentru ziua de astazi, 29 martie - cod galben de vant puternic in toata țara. „Evitați oprirea sau parcarea autovehiculelor in apropierea copacilor”, se arata in comunicatul emis de Administrație.

Italia: In Sicilia, afectata de seceta, ''apa este aur''

06:35, 02.03.2024 - Insula italiana Sicilia se confrunta cu o seceta grava, deoarece lipsa ploilor de iarna a scazut cantitatea de apa din rezervoare, iar locuitorii sint nevoiti sa se aprovizioneze cu apa potabila. Insula, care a inregistrat un record european de caldura in 2021, 48,8 grade Celsius (119 grade Fahrenheit),…

In Sicilia, afectata de seceta, „apa este aur”. Oamenilor li se pare „obositor” sa-și prepare pana și ceai sau paste

21:20, 29.02.2024 - Insula italiana Sicilia se confrunta cu o seceta grava, deoarece lipsa ploilor de iarna a scazut cantitatea de apa din rezervoare, iar locuitorii sunt nevoiti sa se aprovizioneze cu apa potabila.

Alunecari de teren in Slanic-Prahova. Casele au inceput sa se crape de cateva luni

15:30, 15.02.2024 - De cateva luni se mișca pamantul in Slanic-Prahova. Doua familii traiesc cu teama ca locuințele lor se vor ruina, dupa ce intr-o curte s-a format un crater. Autoritatile au mers la fata locului si au facut masuratori pentru ca mai multe locuințe se afla in pericol.

Incendiu puternic in Cluj-Napoca. A fost emis mesaj Ro-Alert

09:30, 15.02.2024 - Un incendiu a izbucnit joi dimineata, in jurul orei 07:30, la un depozit din Cluj-Napoca, informeaza Stiri de Cluj. Autoritatile au emis un mesaj de avertizare Ro-Alert din cauza degajarilor mari de fum.ISU Cluj anunta ca "avand in vedere degajarile mari de fum a fost emis, prin sistemul RO-Alert, un…

Dezastru langa Vulcanii Noroioși: 200 de hectare de teren parjolite de un imens incendiu. Piromanul, cautat de Poliție VIDEO

12:00, 08.02.2024 - Incendiul devastator care a parjolit peste 200 de hectare de vegetație uscata in apropiere de Vulcanii Noroioși a fost provocat. Autoritațile nu au identificat deocamdata persoana responsabila. Va fi aspru sancționata, in cazul in care va fi identificata.


Ce parere ai despre aceasta stire?