Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află CUM SĂ FACI UN COZONAC PUFOS, FĂRĂ COACERE!

Publicat:

    INGREDIENTE 1 kg faina tip 000 sau speciala pentru cozonaci 42 g drojdie proaspata Dr.Oetker 5 oua + unul pentru uns cozonacii 400 g zahar 100 g unt 80% grasime 5 linguri ulei 400 ml lapte caldut coaja rasa de la o lamaie si o portocala 4 linguri cacao 400 g nuca maruntita 2 linguri de stafide 8-10 bucati de rahat colorat o esenta de rom fiola un praf de sare un pliculet zahar vanilinat pentru presarat deasupra cozonacilor Portii: 2 Timp de preparare: peste 120 minute MOD DE PREPARARE Toate ingredientele sunt puse la temperatura camerei cu cateva ore inainte de a ne apuca de pregatirea cozonacilor.…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce sa uzi orhideele cu apa cu zahar. Trucuri de la gradinarii profesioniști

14:20, 13.05.2024 - Fara doar și poate, orhideele se numara printre cele mai frumoase și mai apreciate flori. Cu toate acestea, din diferite motive, ele se pot ofili sau nu mai infloresc. Din fericire, gradinarii iscusiți vin cu sfaturi utile in acest sens. Iata de ce trebuie sa uzi orhideele cu apa cu zahar. Acest truc…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Deserturi pe care le poți manca fara sa te ingrași, recomandate de dieteticieni

11:50, 05.04.2024 - Deserturile sunt iubite de foarte mulți oameni, dar rareori sunt consumate „cu sufletul impacat”, din cauza aportului caloric ridicat pe care il au majoritatea sortimentelor. Totuși, cu alegeri atente și rețete creative, deserturile pot face parte dintr-o dieta echilibrata. Publicația SheFinds  a vorbit…

Rețeta de post pentru mancarea de ștevie, delicatesa sezonului. Gospodinele iubesc acest mod de preparare

13:10, 18.03.2024 - Pentru ca Postul Paștelui a inceput, gospodinele se pregatesc in fiecare zi cu mancare buna și respecta cu sfințenie regulile. Iata cum poți prepara chiar la tine acasa o mancare de ștevie de post ca la restaurant.

Contracte cu peste 500 de fermieri pentru sfecla de zahar la Luduș

20:25, 12.03.2024 - Fabrica de zahar de la Luduș, județul Mureș, a finalizat contractarea suprafețelor de sfecla de zahar pentru materia prima din acest an, a anunțat Mihaela Neagu, proprietara unitații de procesare. Anul acesta, fabrica va colabora cu peste 500 de fermieri, majoritatea din județele Ardealului, iar suprafața…

Scumpiri majore la un aliment de baza in perioada urmatoare! Turdenii au dat deja buzna sa-l cumpere!

09:00, 15.02.2024 - Guvernul a reușit sa plafoneze prețul la alimentele de baza dar nu la toate. Se anunța scumpiri majore la un produs consumat frecvent de romani. Este vorba despre zahar. Prețul acestuia va crește in medie cu 20% in acest an. Deja turdenii au dat buzna in magazine și iși fac stocuri. Preturile la zahar…


Ce parere ai despre aceasta stire?