Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află cum să ai un abdomen plat, în numai 3 săptămâni

Publicat:

Femeile sunt, in general, iritate de aparitia “pernitelor”grase pe abdomenul inferior. Chiar daca tii un anumit regim de slabire, grasimea de pe abdomen dispare ultima, de obicei, insa conform expertilor in remodelare corporala acest lucru nu mai este atat de dificil de realizat.

Citește și despre CUM TE AJUTA UN KIWI PE ZI SA SCAPI DE CELULITA.

Citește aici și despre DIETA CARE AJUTA FICATUL GRAS.


Ai senzatia unui abdomen “umflat” chiar daca nu ai mancat mult sau chiar observi ca talia ta a luat in proportii? Atunci este timpul sa faci ceva pentru tine.

Pentru…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa faci daca nu mai vrei ca telefonul sa iți fie „ascultat”. Metoda care te ajuta sa dezactivezi microfonul

10:35, 28.04.2024 - Probabil ca și ție ți s-a intamplat vreodata sa vorbești despre ceva, iar apoi sa iți apara lucrul respectiv pe telefon. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa scapi de o astfel de situație. Iți prezentam metoda care te va ajuta sa dezactivezi microfonul.

Banc: „De ce iși cumpara femeile genți scumpe, de fapt?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:41, 18.03.2024 - Este luni și ne aflam la inceputul unei noi saptamani, iar pentru asta noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostești neaparat de Buna Vestire. Se spune ca deschide ușile Cerului și are puteri miraculoase in randul credincioșilor

22:45, 15.03.2024 - Așa cum fiecare sarbatoare are destinata o rugaciune specifica, pentru Buna Vestire romanii pot rosti cea mai puternica rugaciune, despre care se spune ca deschide ușile Cerului și are puteri miraculoase in randul credincioșilor.„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: «Cautați mai…

Cum salvezi 15% la factura de energie electrica, de fapt. Gesturile banale care te vor ajuta sa platești mai puțini bani

20:45, 09.03.2024 - Traim intr-o perioada in care locuințele noastre sunt pline de dispozitive electronice, datorita progresului tehnologic. Acest lucru aduce unele avantaje, dar și unele dezavantaje. Afla in randurile de mai jos cum poți face economie la energie electrica. Vei reuși sa reduci consumul cu 15%. Schimbarea…

Loud budgeting, trendul viral de pe TikTok ce te ajuta sa economisești bani

20:11, 09.03.2024 - ”Loud budgeting” i-ar putea ajuta pe cei care economisesc sa iși atinga obiectivele financiare, sporind in același timp incluziunea financiara și reducand tabuurile legate de bani. Metoda presupune sa traiești cu bani puțini și sa spui asta public.

Tanara mamica din Indonezia care i-a emoționat pe romani: „Am venit in Romania pentru a-mi ajuta familia și fiul sa traiasca”

18:20, 04.03.2024 - O mamica in varsta de 30 de ani din Indonezia a fost foarte emoționata cand a primit un buchet de flori pe strada, cu ocazia venirii primaverii. Momentul a fost filmat, iar videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale.

Fundația Orange ajuta femeile din Moldova sa-și dezvolte abilitațile digitale și manageriale

11:15, 27.02.2024 - 229 de femei și fete au beneficiat de cursuri de educație digitala și antreprenoriala in cadrul hub-ului de invațare Orange Digital Center, prin intermediul instruirilor gratuite Women Digital Center, ediția 2023.

Inspectoare de munca, prinse in flagrant cand luau mita de la un om de afaceri. Șpaga era considerata taxa de protecție

15:36, 21.02.2024 - Trei inspectoare de munca din județul Bihor au fost prinse in flagrant in timp ce luau mita de la patronul unei firme oradene. Femeile au fost condamnate la inchisoare cu suspendare. Ce sume cereau angajatele. Inspectoare de munca, prinse in flagrant cand luau mita de la un om de afaceri Femeile ar…


Ce parere ai despre aceasta stire?