Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afla ce vedeta nu-si permite sa plece in vacanta

Publicat:

A refuzat sa plece intr-un concediu de lux pe Coasta de Azur si a declinat si invitatiile prietenelor de a trece Oceanul. , alias Rouge, a explicat care este motivul pentru care a luat aceasta decizie.

In timp ce alte vedete autohtone si-au programat vacante cat mai exotice, cantareata Adriana Alexandru, alias Rouge, a decis ca nu este momentul sa-si ia concediu in aceasta vara. Astfel ca, blonda a refuzat toate invitatiile si a renuntat chiar si la biletele pe care le avea pentru a petrece doua saptamani pe Coasta de Azur, la .

"Am foarte mult…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Unde planuiesc sa plece in vacanța Ronald Gavril, Anamaria Prodan și copiii. Vedeta a vorbit și despre ce pregatește pe plan profesional: "Imi doresc..." / VIDEO

22:51, 16.05.2024 - In cadrul interviului pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, Anamaria Prodan a dezvaluit ca planuiește sa ia o mica pauza de la viața profesionala și sa plece intr-o vacanța de cateva zile alaturi de familie.

Imagini cu Oana Zavoranu din vacanța de Paște in Maramureș. Ce a descoperit acolo: „O parte de țara inca nemurdarita de timpurile grele”

15:36, 09.05.2024 - Oana Zavoranu și-a petrecut anul acesta Paștele in Maramureș. A vizitat nordul țarii și s-a declarat impresionata de oamenii pe care i-a intalnit acolo, de peisaje, dar și de tradiții. Spre deosebire de alți ani cand statea acasa alaturi de soțul ei, Oana Zavoranu a decis sa petreaca acum intr-un loc…

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Dieta Elenei Gheorghe. Artista se menține de ani de zile intr-o forma de invidiat urmand cateva reguli. „Prefer sa renunț la partea asta”

12:40, 19.04.2024 - Elena Gheorghe are 38 de ani și este mama a doi copii. Artista a avut intotdeauna o silueta impecabila și asta pentru ca a urmat cateva reguli culinare importante. Vedeta a dezvaluit recent care este secretul ei.„Secretul... mult sport! Mancare curata și vibe bun. Prefer sa nu mananc dulciuri și sa…

Star Matinal. Dana Savuica, vacanța in India. Vedeta l-a vizitat pe Salman Khan și a degustat mai multe preparate: ”Au fost apetisante” / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Dana Savuica iubește sa calatoreasca, iar acest lucru se poate observa. Vedeta s-a intors din India și recunoaște ca este cucerita de aceasta țara. A vizitat-o de mai multe ori și a fost impresionata de fiecare data de bogația vazuta.

Vacanța de vedeta. De ce a refuzat Ileana Badiu sa manance gandaci in vacanța din Vietnam. Cum a marcat-o experiența țarii asiatice pe vedeta: „Mancare de strada” / VIDEO

18:30, 16.03.2024 - Indiferent de varsta secretul este sa imbrațișezi momentul prezent și sa profiți de maxim la el. Ei bine, acesta este motto-ul Ilenei Badiu care nu este doar o impatimita a zonei de fashion, beauty și lifestyle, ci are și poveste uluitoare din vacanțele pe care le face in destinații care nu sunt vizitate…

Vacanța de vedeta. De ce nu prefera Mihai Petre sejururile All Inclusive! Dansatorul este un impatimit la destinațiilor deosebite: ”Este daunator” / VIDEO

15:51, 16.03.2024 - Mihai Petre este un impatimit al vacanțelor și de bucura din plin de fiecare destinație in care merge. Contrar așteptarilor, celebrul dansator nu prefera și nu recomanda sejururile de tik All-Inclusive. Iata care este motivul!

Vedeta de pe Tik Tok, agresata in timp ce mergea prin mall. A refuzat sa dea autografe și a fost lovita: ”Au inceput sa ma impinga”

11:00, 13.03.2024 - O vedeta de la noi, virala pe Tik Tok, a ajuns sa fie victima agresiunii chiar in timp ce se plimba prin mall. Ea a fost oprita de doi tineri care au incercat sa faca o poza cu ea, insa pentru ca a refuzat, aceștia s-au razbunat. Prin ce momente de panica a fost nevoita sa treaca.


Ce parere ai despre aceasta stire?