Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afganistan: 19 polițiști uciși de către talibani

Publicat:

Cel puțin 19 membri ai poliției afgane au fost uciși duminica, in doua atacuri separate comise de catre talibani. Incidentele au avut loc in provincia nordica Kunduz, aflata la granița cu Tadjikistan și in provincia sudica Zabul.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Dezastru in Afganistan: 200 de oameni au fost uciși de inundații masive

15:20, 11.05.2024 - Raurile dintr-o provincie din nordul țarii Afganistan au ieșit din cauza ploilor torențiale, afectand intreaga zona. Oamenii nu au mai apucat sa iși gaseasca adapost, 200 de persoane pierzandu-și viața, scrie digi24.ro .

Dezastru in Afganistan. 200 de oameni au fost uciși de inundații masive

12:46, 11.05.2024 - Raurile dintr-o provincie din nordul țarii au ieșit din cauza ploilor torențiale, afectand intreaga zona. Oamenii nu au mai apucat sa iși gaseasca adapost, 200 de persoane pierzandu-și viața. 

Cetațeanul afgan care a ranit doi polițiști de frontiera, arestat pentru 30 de zile

22:30, 02.05.2024 - Barbatul din Afganistan, in varsta de 22 de ani, care a ranit, in noaptea de 1 mai, doi politisti de frontiera, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru ultraj si trafic de migranti. Judecatorul de Drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timisoara a mai emis mandate de arestare…

Cei doi politisti de frontiera raniti in misiune, externati. Inca 2 straini implicati, depistati

12:55, 02.05.2024 - Inca doi cetateni straini implicati in activitatea de migratie ilegala in cursul noptii trecute, cand doi politisti de frontiera au fost raniti in misiune, au fost descoperiti, fiind vorba despre un barbat din Afganistan si o femeie din Guineea, informeaza miercuri ITPF Timisoara.

Patru politisti au fost ucisi intr-un schimb de focuri in Statele Unite

10:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord.

Culisele retragerii dezastruoase a trupelor SUA din Afganistan: „A fost nebunesc sa spui oamenilor ca pot avea incredere in talibani”

20:00, 04.04.2024 - Marturiile a trei inalți oficiali ai Departamentului de Stat, facute cu ușile inchise, au adus noi lamuriri asupra situației „fara precedent" din ultimele zile ale prezenței americane in Afganistan.

Afganistan: un grup media a cerut autoritatilor talibane sa elibereze un jurnalist arestat in provincia Kunduz, in nord-estul tarii

03:35, 26.03.2024 - Demers pentru eliberarea unui jurnalist afgan - Un grup media afgan a cerut autoritatilor talibane sa elibereze un jurnalist arestat in provincia Kunduz, in nord-estul tarii, informeaza Rador Radio Romania. Centrul Afgan pentru Jurnalism a emis un comunicat conform caruia Abdullah Ahmadi a fost retinut…

SUA au avertizat Rusia despre un posibil atac terorist care ar viza „mari adunari”

07:26, 23.03.2024 - Adrienne Watson, purtatoare de cuvant a Consiliului de Securitate Nationala de la Casa Alba, a anunțat, vineri, ca Statele Unite au avertizat Rusia in martie cu privire la un atac terorist susceptibil sa vizeze „mari adunari" la Moscova, la cateva ore dupa atacul armat in care au murit peste 60 de persoane,…


Ce parere ai despre aceasta stire?