Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aeroportul din Bali a fost redeschis după ce vântul a schimbat direcţia coloanelor de cenuşă vulcanică

Publicat:

Aeroportul international din Bali a fost redeschis miercuri dupa amiaza, spre usurarea a circa 12.000 de turisti blocati pe insula indoneziana, la trei zile dupa ce a fost inchis din cauza cenusii eliberate in atmosfera de vulcanul Agung aflat pe punctul de a erupe, informeaza , conform agerpres.ro. 
Aeroportul a fost redeschis la ora locala 15:00 (07:00 GMT). "Dar vom continua sa monitorizam constant situatia pe teren", a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului, , care nu a exclus o noua inchidere in caz de vant nefavorabil. 

Intial,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimele ore din viața lui Platon au fost dezvaluite dupa descoperirea unui manuscris antic in cenușa vulcanica a Vezuviului

07:05, 03.05.2024 - Pasaje nou-descifrate dintr-un sul de papirus ingropat sub straturile de cenușa vulcanica depuse dupa erupția din anul 79 a Vezuviului dezvaluie informații noi despre ultimele ore din viața lui Platon, unul dintre cei mai importanți filozofi din Grecia antica, scrie The Guardian.

Un tramvai a lovit un taxi al carui șofer nu s-a asigurat cand a schimbat direcția

13:45, 21.04.2024 - Un tramvai a lovit, duminica dimineața, in Braila, un taxi condus de un barbat de 67 de ani, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, potrivit mediafax.ro„La data de 21 aprilie a.c.

Vortexul polar și-a schimbat direcția și acum se invarte in sens invers deasupra Arcticii

10:45, 12.04.2024 - La inceputul acestei luni, incalzirea brusca a atmosferei a facut ca vortexul polar din Arctica sa-și inverseze traiectoria. Vartejul de aer rece se invarte acum in direcția opusa, ceea ce a declanșat o cantitate record de ozon și ar putea afecta modelele meteorologice globale, relateaza Science Alert.

Vantul puternic a ridica nori imenși de praf din depozitele de zgura și cenușa ale Complexului Energetic Oltenia. Compania, amendata

08:45, 03.04.2024 - Nori de praf s-au ridicat marți, 2 martie, de la depozitele de zgura și cenușa ale termocentralelor Rovinari și Turceni, din județul Gorj, care aparțin de Complexul Energetic Oltenia (CEO). Garda de Mediu a amendat compania de stat.

Cum s-a schimbat direcția de dezvoltare a Floreștiului. Primarul Pivariu: „Am redus cu 325% numarul de locuințe autorizate”

13:20, 02.04.2024 - Daca in ultimul an de mandat al fostei administrații au fost emise 105 Autorizații de Construire pentru blocuri, in cei 4 ani de mandat ai lui Bogdan Pivariu au fost emise doar 95 de astfel de autorizații.

Dilemele unei familii de romani care caștiga 85.000 de lire pe an in Anglia. „Parca deodata ne-am schimbat direcția de gandire”

08:45, 16.03.2024 - Tot mai mulți romani ezita daca sa se intoarca acasa sau nu, mai ales intr-o perioada in care nivelul de trai se deterioreaza tot mai mult in țarile in care au mers pentru a-și face rost. Iar in unele cazuri, chiar și cei care au venituri mari se gandesc serios daca merita sau nu sa ramana acolo

Cenusa vulcanica a obligat unele companii aeriene sa suspende zborurile din Mexico City (Video)

09:35, 28.02.2024 - Aeroportul International Mexico City a anuntat, marti, ca 22 de companii aeriene au anulat 22 de zboruri interne si internationale pentru a efectua verificari de... The post Cenusa vulcanica a obligat unele companii aeriene sa suspende zborurile din Mexico City (Video) appeared first on Special Arad…

Ploșnițe descoperite in hainele unei paciente, la Spitalul Militar din București

18:50, 09.02.2024 - La triajul unei paciente, adusa de urgența la Spitalul Militar din București, s-au observat ploșnițe in bagajul acesteia – pe haine și pe documentele medicale personale. Pacienta, in varsta de 51 de ani, se simțea rau și a ajuns la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Militar Central din Capitala…


Ce parere ai despre aceasta stire?