Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Lima - în lenjerie roşie la muzeu

Publicat:

Frumosul top-model a asistat, luni, la dezvelirea versiunii sale in ceara la din , aceasta fiind prima statuie a unui "inger" al casei de moda Victoria's Secret, informeaza voici.fr.

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secunda in Spania, dupa victoria cu „lanterna roșie” Almeria

09:55, 17.05.2024 - FC Barcelona și-a consolidat poziția secunda in La Liga, dupa ce s-a impus cu scorul de 2-0 in deplasarea de la Almeria, in etapa cu numarul 36 din prima liga spaniola. Ambele goluri ale partidei au fost reușite de mijlocasul Fermin Lopez (minutele 14 și 67), un produs al academiei clubului catalan.…

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Ladislau Boloni, acid: „Zona roșie?! Aș spune mai degraba portocaliu inchis” + „Eu iert, noi iertam. Dar nu uitam”

12:05, 22.04.2024 - Antrenorul lui FC Metz, Ladislau Boloni, n-a fost prea entuziasmat dupa victoria de la Le Havre, care i-a propulsat echipa pe locul 15 in clasament, ultimul neretrogradabil. FC Metz a bifat a doua victorie consecutiva in campionat, 1-0 cu Le Havre, in deplasare, și a parasit zona fierbinte a clasamentului.…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?