Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuţeanu, ceartă de proporţii, în direct! "M-ai enervat foarte tare! Îţi pun plasture pe gură"

Publicat:

a avut parte de o serie de momente neplacute, chiar de aniversarea de un an a postului . Unul din invitatii moderatoarei TV i-a adus o serie de critici echipei emisiunii, lucru ce a enervat-o la culme pe Bahmu. 

l-a avut invitat pe , în cadrul emisiunii "Necenzurat", din cauza subiectelor de tip tabloid pe care prezentatoarea TV le promoveaza în emisiunea ei. 

s-a aratat idignat de faptul ca emisiunile abunda în "chilotareala" si ca emisiunile de…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Geanina Ilieș, surpriza de proporții in direct! Au intrat peste ea fiul și mama ei! S-a lasat cu lacrimi de emoție

14:25, 21.05.2024 - Geanina Ilieș a avut parte de o surpriza de proporții in direct! Cele mai dragi persoane din viața ei, mama și fiul ei, Patrick, au venit in platou, caci astazi este ziua de nume a prezentatoarei de la Știrile Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tachinari intre Iuliana și Vlad: „Din pacate...”. Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat / VIDEO

20:30, 01.05.2024 - Ediția din data de 1 mai 2024 a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars a adus tensiuni in casa. Au fost tachinari intre Iuliana și Vlad! Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat! Iata de la ce au pornit discuțiile dintre cei doi concurenți de la Mireasa!

Un soi de teapa la Pro TV. CNA a intervenit

18:20, 03.04.2024 - Pro TV a fost sanctionata cu somatie publica de catre Consiliul National al Audiovizualului pentru o editie a emisiunii Vocea Romaniei, difuzata pe 16 decembrie, deoarece postul nu a mai pus „reluare” in timpul emisiunii (emisiunea fusese difuzata cu o seara inainte). O persoana a reclamat ca telespectatorii…

Xtra Night Show. Nikolas Sax lamurește situația! Cum se ințelege artistul cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o: „Un scandal...”

07:35, 27.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Nikolas Sax a lamurit situația! Artistul a vorbit despre scandalul momentului! Iata cum se ințelege cantarețul de manele cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o!

Star Matinal. Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea emisiunii se afla intr-un loc superb: „Peisaj exotic...” / VIDEO

12:40, 08.03.2024 - Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea de televiziune se afla intr-un loc superb. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cantareața a facut cateva declarații despre aceasta zi speciala, Ziua Internaționala a Femeii. Iata ce a marturisit actrița!

Demisie șoc in lumea medicala din Iași dupa o serie de filme deocheate: Sorin Andrian parasește funcția de președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi

15:15, 07.03.2024 - Scandalul de proporții incepe cu acuzații de ilegalitați și derapaje morale in interiorul CMS Iași. Prof. univ. dr. Sorin Andrian, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi (CMS) Iași, a demisionat in mod surprinzator joi, 29 februarie 2024, de la toate funcțiile și calitațile deținute in cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?