Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adolescentă în vârstă de 15 ani implicată în accident la Buzoești

Publicat:

Accident rutier in localitatea Buzoiești, Cornațel. Doua autoturisme implicate. Spre locul intervenției s-au deplasat pompierii cu o autospeciala de intervenție și ambulanța SMURD si un echipaj SAJ cu o ambulanța. In interior au fost gasiți 4 ocupanți care nu erau incarcerați. O fata in varsta de 15 ani a necesitat ingrijiri din partea echipajului SAJ, […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cadoul otravit! A primit o masina si imediat a produs un accident mortal

10:50, 13.05.2024 - Un tanar, in varsta de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59 A dinspre Timișoara inspre localitatea Beregsau Mare, iar intr-o curba la stanga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a rasturnat in afara parții carosabile. In urma impactului a rezultat decesul unei tinere, in varsta…

Ambulanta navala implicata intr-un accident pe Bratul Chilia: sunt 4 raniți, intre care un copil. Au fost trimise 2 elicoptere SMURD

19:30, 10.04.2024 - O ambulanta navala a fost implicata miercuri intr-un accident pe Bratul Chilia. Din primele informatii este vorba despre patru victime, intre care un copil. In zona se deplaseaza doua elicoptere SMURD, relateaza News.ro.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Accident grav la intrarea in Mosnita Noua/FOTO

11:30, 26.02.2024 - O femeie in varsta de 32 de ani a condus un autoturism pe DJ 592, pe raza localitații Moșnița Noua, pe banda 1, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu o motocicleta, condusa de catre un barbat in varsta de 31 de ani, care circula regulamentar pe banda 2. In urma impactului ... The post Accident…


Ce parere ai despre aceasta stire?