Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ADMITEREA la ASE, iulie 2023. TOT ce trebuie știut despre concursul de admitere la programele universitare de LICENȚĂ și ce perspective ai ca absolvent al ASE

Publicat:

Atunci cand iți alegi facultatea este normal sa te gandești la ce oportunitați de angajare ai pe viitor, și, desigur, sa ții cont de prestigiul universitații. Facand alegerea corecta, vei avea șansa de a invața foarte multe lucruri, de a te forma performant și de a avea cei mai frumoși ani ai vieții. Iți garantam ca ASE este cea mai buna alegere pentru tine. Aici ai posibilitatea sa devii un specialist competitiv, acumuland cunoștințe și experiențe de invațare și  de viața studențeasca in țara, dar și in strainatate, prin numeroasele mobilitați  Erasmus pe care le ofera ASE. Concursul de admitere…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Inscrierile la simularea examenului de admitere la ASE continua!

09:05, 05.04.2024 - Te pregatești pentru admitere și ești interesat de programele universitare de licența de la Facultatea de Cibernetica, Statistica și Informatica Economica sau Facultatea de Drept de la ASE?

Da startul carierei tale cu Spring IT!

06:35, 11.03.2024 - Primavara aceasta incepe cu Spring IT ! Proiectul, ajuns la cea de-a XIII-a ediție, este organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetica, Statistica și Informatica Economica (SiSC) și se va desfașura anul acesta in perioada 4 - 24...

Cu cat se majoreaza indemnizația de șomaj, prima de inserție și celelalte stimulente oferite de ANOFM

13:05, 06.03.2024 - Social Cu cat se majoreaza indemnizația de șomaj, prima de inserție și celelalte stimulente oferite de ANOFM martie 6, 2024 13:04 Indemnizatia de somaj si alte masuri de stimulare a ocuparii fortei de munca aplicate de ANOFM care se raporteaza la Indicatorul Social de Referinta (ISR) cresc de la…

ANALIZA: Pana in 2030, piata locala a muncii va avea nevoie de peste 600.000 de persoane care sa ocupe locuri de munca inalt calificate. In Romania, doar 1% din populatia cu varsta intre 25 – 64 de ani participa la cursuri de formare profesionala

14:55, 27.02.2024 - ”Romania se confrunta cu multiple provocari de ordin demografic, care vor impacta major piata muncii in urmatorii 10 ani: populatia tarii imbatraneste, tinerii activi sunt din ce in ce mai putini pe piata muncii, iar cererea pentru forta de munca inalt calificata continua sa creasca, in conditiile unei…

O echipa formata din copii romi din Bacau a caștigat Marele Premiu la concursul de robotica organizat de Universitatea Politehnica din București

16:31, 12.02.2024 - Acum un an, șase copii din Somușca, reuniți sub numele de RoboKids, surprindea comunitatea locala cu succesul neașteptat obținut la un concurs de robotica și calificarea la campionatul mondial din Houston, SUA. Ulterior, medaliile caștigate de membrii echipei au continuat sa se adune, dovedind ca succesul…

CSM anunta scoaterea la concurs a peste 100 de posturi de judecator si procuror

16:10, 10.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunta organizarea unui concurs, in perioada februarie-iulie, pentru ocuparea a peste 100 de posturi de judecator si procuror. Concursul se va desfasura in Bucuresti, in perioada februarie-iulie, si vizeaza ocuparea a 75 de posturi de judecator – plus 30 de…

Muzeul Județean aduce un nou omagiu colecționarului de insecte Takacs Adalbert

15:15, 31.01.2024 - In Beciul Cultural al Muzeul Județean de Istorie și Arta Zalau va avea loc o expoziție temporara dedicata pasiunii pentru fluturi și insecte a colecționarului Takacs Adalbert. Acesta s-a nascut in data de 26 august 1924, la Zalau. In anul 1947 a absolvit cursurile Facultatii de Drept si Economie din…

Nu mai comparați Oradea cu Clujul: ”Noi avem centuri poduri, supratraversari și pasaje, ei dau o gramada de bani pentru un petic de pamant”

10:45, 31.01.2024 - Oradea a fost mereu ruda mai saraca a Clujului. Asta de cand, in 1934, guvernanții din Baragan au decis sa desființeze Academia de Drept din Oradea, inființata la 1780. Ca nu se facea sa existe in patrie o școala superioara creata cu 80 de ani inaintea celei din București.Atunci s-a produs practic ruptura…


Ce parere ai despre aceasta stire?