Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ADMITERE FACULTATE 2018: Tot ce trebuie să ştii despre admiterea la facultate

Publicat:

Admiterea este decisa de fiecare universitate putand fi organizata sub forma unui interviu, a unui chestionar, pe baza unei analize de dosar sau un examen scris.

De regula examenul scris este organizat de universitati pentru domeniile unde concurenta este mqai mare, respectiv: medicina umana, medicina veterinara, cele cu profil militar, arhitectura sau cele cu profil vocational.

Odata cu afisarea rezultatelor finale la Bacalaureat, facultatile deschid sesiunea de inscrieri. Totusi au fost si univeristati cum este de altfel chiar Univeristatea din Bucuresti, care nu a mai asteptat…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Elevii incep probele de la BAC pe 17 iunie

17:40, 12.06.2024 - Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației , absolvenții de liceu mai au cateva zile pana la examenul de Bacalaureat 2024. Elevii din clasele a XII-a si a XIII-a au intrat in vacanța de vinerea trecuta. Pana vineri, elevii s-au putut inscrie pentru susținerea Bacalaureatului. In perioada…

SIE a ieșit la recrutat de agenți. Cum sunt atrași doritorii: „Noi credem ca aventurile pot fi si traite, nu doar citite!”

21:06, 03.06.2024 - „Noi credem ca aventurile pot fi și traite, nu doar cititet! Daca și tu vrei sa ai parte de un job diferit, poți aplica in perioada 25 mai – 14 iunie 2024 pentru unul dintre posturile de ofițer operativ sau specialist limbi straine (rusa, araba, chineza sau germana)”, se arata in anunțul publicat de…

SIE a ieșit la recrutat de agenți. Cum sunt atrași doritorii: „Noi credem ca aventurile pot fi si traite, nu doar citite!”

16:55, 03.06.2024 - „Noi credem ca aventurile pot fi și traite, nu doar cititet! Daca și tu vrei sa ai parte de un job diferit, poți aplica in perioada 25 mai – 14 iunie 2024 pentru unul dintre posturile de ofițer operativ sau specialist limbi straine (rusa, araba, chineza sau germana)”, se arata in anunțul publicat de…

Detalii explozive! Statul Paralel se extinde pana in educație și in domeniul justiției. Legaturi stranse cu ambasada Franței

22:31, 01.06.2024 - Gruparea coldista avea legaturi stranse in foarte multe domenii: educație-mediu de afaceri-politica prin intermediul pionului principal, avocatul Doru Traila, profesor la Facultatea de Drept a Universitații din București. Valeriu Stoica, membru al rețelei agenților din umbra a fost formatorul avocatului…

Sesiune internationala de comunicari stiintifice in drept si stiinte administrative, la Universitatea Ovidius din Constanta

10:25, 24.05.2024 - Facultatea de Drept si Stiinte Administrative FDSA din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta UOC organizeaza, in perioada 23 24 mai 2024, Sesiunea internationala de comunicari stiintifice ale studentilor in drept si stiinte administrative.La eveniment participa peste 80 de studenti de la cinci…

O PERSONALITATE PE ZI: Academicianul Razvan Theodorescu

16:46, 22.05.2024 - Academicianul Razvan Emil Theodorescu, istoric al culturii si istoric de arta, s-a nascut la 22 mai 1939, in Bucuresti. A absolvit Colegiului National „Cantemir-Voda”, apoi Facultatea de Istorie a Universitatii din Bucuresti, ale carei cursuri le-a urmat in perioada 1955-1963, intrerupte intre anii…

Iași: Au fost desemnați prorectorii UAIC pentru mandatul 2024-2029

12:50, 15.04.2024 - In ședința Senatului Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) de astazi, prof. univ. dr. habil. Liviu-George MAHA, Rectorul UAIC, a consultat membrii Senatului cu privire la desemnarea prorectorilor pentru mandatul 2024-2029. Astfel, prorectorii validați de Senatul UAIC sunt: Conf. univ.…

Doua federații naționale universitare sunt alaturi de cadrele didactice din țara, solidare in special cu Facultatea de Chimie a Universitații din București

11:40, 29.03.2024 - Am primit spre publicare: COMUNICAT DE PRESA Federațiile naționale sindicale, „HERMES” și “GAUDEAMUS”, apreciaza ca, din pacate, consultarea publica in privința celor mai recente standarde CNADTCU, lansata cu intarziere de Ministerul Educației este lipsita de coerența și de rezultat, prin procedura…


Ce parere ai despre aceasta stire?