Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adina Buzatu și Ozana Barabancea s-au alergat o noapte întreaga prin Poiana Brașov | FOTO

Publicat:

Zilele trecute, a avut o noua prezentare de moda in cadrul evenimentului anual , un seminar de afaceri, desfașurat la Poiana Brașov.

Sursa: foto RingierSursa: foto RingierSursa: foto RingierSursa: foto Ringier

In fața a 500 de spectatori, modelele au prezentat ținute elegante, de seara, atent și cu rafinament compuse din piesele vestimentare și accesoriile oferite in magazinele stilistei.

Acompaniamentul muzical al evenimentului a fost asigurat de soprana , buna prietena a stilistei, iar pe post de MC s-a…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kate Middleton, inlocuita? Zvonurile care ingrijoreaza lumea intreaga. Ce se intampla cu Printesa de Wales

10:40, 20.05.2024 - Zilele trecute, Prințul William al Marii Britanii a oferit detalii despre starea de sanatate a soției sale, Kate Middleton. Fiul lui Charles a dezvaluit ca soția lui urmeaza un tratament de chimioterapie preventiva pentru a combate cancerul. In prezent, Kate se afla sub supravegherea medicilor, insa…

VIDEO | A doua noapte consecutiva in care intreaga lume a vazut cum se aprinde o magnifica aurora boreala, ca urmare a unei furtuni solare

09:40, 12.05.2024 - Pentru a doua noapte consecutiva, oameni din intreaga lume au incercat sa vada cum se aprinde, sambata, o magnifica aurora boreala care lumineaza cerul, ca urmare a unei furtuni solare descrisa ca fiind "istorica" si care se asteapta sa continue si duminica, relateaza Le Figaro, citat de news.ro.

Tzanca Uraganu, primele imagini cu locul unde va fi priveghiul nepoțelului sau! S-au facut pregatiri o noapte intreaga pentru Lucas / FOTO

11:30, 01.05.2024 - Tzanca Uraganu a publicat primele imagini din locul in care a fost organizat priveghiul lui Lucas. Cantarețul a stat acolo o noapte intreaga, alaturi de familia nepoțelului sau. Cu toții au inima indurerara și nu le vine sa creada ca Lucas s-a stins din viața.

ADUCERE AMINTE – Cum a fost prins „Brancardierul Morții”. 11 cadavre erau descoperite pe malurile Sasarului

16:25, 07.04.2024 - Zilele acestea s-a discutat foarte mult despre „Brancardierul Morții” sau „Ucigașul de boschetari”, așa cum era cunoscut. Grigore Bota a fost eliberat din inchisoare dupa 24 de ani de detenție. Acum Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș face un scurt remembering cu cel care s-a ocupat de acest…

Evenimentele ”Sarbatoarea Castanelor ediția XXIX” și ”Zilele culturale ale Municipiului Baia Mare” supuse la vot de catre Consiliul local, joi 28 martie 2024!

12:05, 24.03.2024 - Se convoaca, in sedinta ordinara, Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, joi, 28 martie 2024, ora 10:00, sala Europa, prezența fizica. Principalele puncte pe  ordinea de zi: -Proiect de hotarare privind aprobarea organizarii de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului cultural ”Sarbatoarea Castanelor…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.


Ce parere ai despre aceasta stire?