Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul fără perdea de la felina năstrușnică! O telespectatoare: „Denisa, e adevărat că intri în Casa Mireselor?” Răspunsul e surprinzător!

Publicat:

Denisa de la ”Mireasa pentru fiul meu” nu a reușit sa iși intalneasca sufletul pereche in competiția matrimoniala, dar este doar o chestiune de timp pana inima ei va fi cucerita de un barbat. Denisa se pozeaza frecvent in ținute sexy și infierbanta imaginația fanilor!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Iubitule, este adevarat ca asociatul tau a murit?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:21, 26.04.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Este ultima zi din saptamana, weekend-ul e aproape, așadar e momentul sa iți iei o pauza și sa te binedispui.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Halep, o „trișoare“? Raspunsul detașat de factorul emoțional lamurește dezbaterea momentului

07:15, 21.03.2024 - Revenirea Simonei pe teren, dupa suspendarea pentru dopaj, a dat naștere la un scandal, constanțeanca fiind atacata de Caroline Wozniacki. Pornind de la declarațiile danezei, „Adevarul“ ofera raspunsul la intrebarea de mai sus.

Slabim mai repede daca renunțam la glucide? Raspunsul este surprinzator și dezarmant

06:20, 12.03.2024 - In incercarea de a slabi multe persoane iau decizia sa renunțe la glucide, in timp ce alții o fac sperand ca vor inregistra valori mai mici ale glicemiei. Nu renunțarea este soluția, insa, pentru ca ne sunt extrem de necesare, dupa cum spune medicul diabetolog

Armata obligatorie sau voluntariat? Raspunsul unui reputat general roman la intrebarea care da frisoane

22:05, 07.03.2024 - Generalul (r) Virgil Balaceanu, președinte al Asociației Ofițerilor in Rezerva din Romania, explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, de ce nu este cazul sa revenim din nou la armata obligatorie. Pentru a nu fi nevoiți sa ne intoarcem in trecut, va fi insa nevoie ca Romania sa atraga voluntari.

Kamara și Gabriella Nastas s-au casatorit pentru 24 ore: „Nu am avut nași”. Iubita artistului a avut o rochie de mireasa atipica

12:55, 24.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas s-au casatorit pentru 24 ore și au avut foarte mari emoții. Iubita artistului a imbracat o rochie de mireasa atipica și a facut primele declarații.De ceva vreme, Kamara și Gabriella Nastas formeaza un cuplu, așa ca cei doi au vrut sa vada și cum este sa fie soț și soție. Cei…

Mireasa, sezon 7. Andrei Macovei, gest surprinzator pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur și i-a uimit pe susținatori

11:51, 17.02.2024 - Andrei și-a incantat susținatorii cu un videoclip in care i-a anunțat ca-i pregatește o surpriza romantica Simonei. Familia Macovei se bucura de momente fericite la 8 luni de la cununia din Finala sezonului 7 Mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?