Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre sănătatea creierului spus de dr. Vlad Ciurea: Cel mai important semn al îmbătrânirii - 2 factori nocivi 

Publicat:

 DR. : CAND ȘI DE CE SE IMBOLNAVEȘTE CREIERUL NOSTRU? Medicul neurochirurg Vlad Ciurea a dezvaluit ce se intampla atunci cand creierul nostru se imbolnavește și care sunt semnele care nu ar trebui sa fie ignorate de nimeni. Neurochirurgul avorbit despre primele smene ce arata ca starea creierului nostru este afectat și nu mai poate funcționa normal.„Sunt foarte multe elemente. Cel de langa tine parca nu mai este la fel. Incurca cuvintele, nu are echilibru, nu mai poate sa faca mișcari fine, nu mai poate sa scrie bine. Este ceva care nu merge. Sunt microsemne.Cand suntem mai stresați,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa te pregatești eficient pentru vizita la medicul veterinar cu animalul de companie

16:55, 20.05.2024 - Sanatatea animalelor noastre de companie trebuie sa reprezinte o prioritate, iar vizitele regulate la medicul veterinar sunt importante pentru a le asigura bunastarea fizica. Insa perspectiva de a-ți duce prietenul necuvantator la medi

Despre importanța informațiilor despre sanatate: iata de ce suntem norocoși

16:16, 20.05.2024 - Putem afirma ca suntem cu adevarat norocoși pentru faptul ca traim intr-o era in care avem acces la o cantitate imensa de informații despre cum sa ne menținem sanatatea, inclusiv sa ne preocupam de sanatatea creierului. Acesta este un aspect esențial al vieții, deoarece sanatatea creierului afecteaza…

Ceasurile interne ale corpului uman: Cheia intarzierii imbatranirii

14:11, 15.05.2024 - O noua cercetare sugereaza ca sincronizarea ceasurilor interne ar putea intarzia procesul de imbatranire. Și, sincer, nu la asta visam cu toții? Cand vine vorba de circadianul corpului uman, lucrurile sunt mult mai complexe decat ne-am putea imagina. Un nou studiu publicat in revistele științifice Science…

Corporațiile au rol mai important decat crezi in ce privește sanatatea ta

21:35, 02.05.2024 - Mergi la sala, mananci sanatos și faci cați mai mulți pași pe zi. Te speli pe maini și te vaccinezi. Așadar, sanatatea ta este in mainile tale. Asta este ce ne spunem de regula. Din pacate, nu este chiar adevarat. Factorii in afara controlului nostru au o influența uriașa – in special produsele care…

Conflictul Iran-Israel. Cat de probabil e un nou razboi mondial. Expert roman: „Important de ințeles asta” EXCLUSIV

22:45, 14.04.2024 - Hari Bucur Marcu, cunoscut expert in managementul crizelor, compara, intr-un interviu pentru „Adevarul”, conflictul iraniano-israelian cu razboiul din Ucraina și explica unde poate duce primul.

Șefa Colegiului Medicilor Bucuresti cere sa se faca lumina in cazul morților de la Sf. Pantelimon: 'Familiile pacientilor trebuie si vor afla adevarul'

19:30, 13.04.2024 - Presedintele Colegiului Medicilor Bucuresti, Catalina Poiana, afirma, sambata, ca situatia deceselor suspecte de la Spitalul Sfantul Pantelimon trebuie lamurita cat mai curand, iar rudele pacientilor si opinia publica trebuie sa afle tot adevarul. Medicul face, insa, apel la pacienti sa aiba in continuare…

Alimentul care te imbatranește inainte de vreme. Trebuie sa renunți la el urgent

16:15, 31.03.2024 - Zaharul duce la o imbatranire mai rapida, similara cu cea determinata de fumat, arata cercetari recente. In afara de faptul ca favorizeaza ingrasarea si aparitia diabetului tip 2, și strica dinții, zaharul ar putea avea si alte efecte nocive: se crede ca ele accelereaza ritmul imbatranirii celulare.Schimbarile…

VIDEO: Gestionate corect, alergiile și astmul nu trebuie sa ne sperie, afirma dr. Ariana Rus, medic alergolog

13:11, 21.03.2024 - Predispoziția de a face reacții alergice este innascuta. Daca un copil nu are niciun parinte alergic, riscul sau de a face alergii este de 15%. Daca are un parinte alergic, riscul ajunge la 40%, iar daca ambii parinți sunt alergici riscul crește spre 80 – 100% – a explicat dr. Ariana Rus. Apoi intervin…


Ce parere ai despre aceasta stire?