Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevăratul Black Friday: Televizoare şi iPhone-uri la prețuri de...

Publicat:

Black Friday este o sarbatoare americana, iar cand vine vorba de reduceri, retailerii americani, chiar asta fac, vand produse la preturi de nimic.

Mai multe pe Capital.ro

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apartamentele noi la prețuri tot mai mari - Bucureștiul, in topul scumpirilor

13:21, 08.05.2024 - Apartamentele noi sunt tot mai scumpe, iar in top se afla cele din Capitala, potrivit unei anlize facute de Imobiliare.ro, potrivit mediafax.„Piața imobiliara da semne de revenire inca din toamna anului trecut.

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Directiva europeana cu obligații pentru producatori

07:06, 25.04.2024 - Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Directiva europeana cu obligații pentru producatori Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Dreptul la reparare pentru consumatori a fost adoptat de Parlamentul European. Legislația prevede…

Judetul Bihor, cu 3,8% din totalul companiilor cu capital strain. Cate firme au fost deschise in 2024

10:15, 08.04.2024 - Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a fost de 1.084 societati, in primele doua luni ale acestui an, potrivit datelor Oficiulului National al Registrului Comertului (ONRC).

Noua strategie a magazinelor mari in goana dupa clienți: acelasi produs, preturi diferite

10:20, 05.04.2024 - Retailerii prezenti pe piata locala au inceput sa aplice strategia „buy more, pay less“ (cumperi mai mult, platesti mai putin - trad.) in incercarea de a atrage consumatori intr-o perioada in care oamenii sunt tot mai atenti la preturi si la modul in care isi cheltuie banii.

Incredibil ce a pațit Florin Piersic Jr. dupa ce a vorbit despre relația cu tatal sau

09:45, 03.04.2024 - Oarecum previzibil, majoritatea mesajelor il critica pentru comentarii și sugereaza ca "nu se va ridica niciodata" la valoarea tatalui sau. Intr-un alt mesaj, actorului i se reproșeaza chiar și presupusa intenție de a candida la Primaria Generala a Capitalei: "Vezi-și de actoria ta, ca oricum bucureștenii…

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Februarie, cu doua prețuri la gaz: MoldovaGaz vine cu precizari despre cum va fi calculat tariful in facturi

10:25, 05.03.2024 - In legatura cu intrarea in vigoare, incepand cu data de 23 februarie a anului curent, a noilor tarife la gazele naturale, SA „Moldovagaz” informeaza consumatorii casnici despre practicile de aplicare și facturare a acestora.

Proiect de act normativ pentru modernizarea pieței de capital din Romania

21:21, 28.02.2024 - Consiliul Autoritații de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in ședința de astazi, un proiect de act normativ care vizeaza modificarea și completarea legislației pieței de capital, dar și stabilirea unor masuri de prevenire a publicitații și a tehnicilor agresive de comunicare practicate de entitațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?