Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzaţii brutale: Alain Delon şi-a băgat fiul cel mare în cuşca câinelui

Publicat:

Un film documentar prezentat de postul public France 3 face noi dezvaluiri despre comportamentul actorului fata de fiul sau cel mare, . , biograful actorului francez, spune in documentar ca "pentru a face parte din cercul apropiatilor sai si pentru a-i intari pe proprii sai copii, era necesar ca prietenii si fiii sai sa fie adoptati de caini". Alain a ajuns sa aplice "metode" foarte dure. El l-a inchis pe fiul sau Anth (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune! Starea de sanatate a actorului Florin Piersic s-a ameliorat. Evoluția este favorabila

13:11, 12.05.2024 - Vești bune! Starea de sanatate a actorului Florin Piersic s-a ameliorat. Evoluția este favorabila Vești bune! Starea de sanatate a actorului Florin Piersic s-a ameliorat. Evoluția este favorabila Evaluarea pacientului Florin Piersic, realizata duminica de catre echipa medicala, arata o ameliorare a…

Familia lui Bruce Willis a facut noi dezvaluiri despre starea de sanatate a actorului: „E dureros, dar macar avem un diagnostic clar”

16:40, 04.05.2024 - Rumer Willis, una dintre fiicele actorului american Bruce Willis, a oferit noi informatii legate de starea de sanatate a tatalui ei, diagnosticat cu dementa in 2023, relateaza sambata contactmusic.com, potrivit Agerpres.

Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie cu tatal ei „cu acordul sau”. „Mi s-a parut ca era chipes”

20:50, 22.04.2024 - Celebrul actor francez Alain Delon, 88 de ani, a fost surprins intr-o fotografie publicata luni de fiica sa, Anouchka Delon, pe Instagram, „cu permisiunea acestuia”, transmite News.ro.„Vineri dimineata am facut o fotografie cu tatal meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut impreuna. Faptul…

Celebra actrița care i-a fost amanta actorului Florin Piersic, vreme de 9 ani. Era mai tanara cu 17 ani: „Daca ramaneam cu el era vai de vietisoara mea”

13:06, 15.04.2024 - Florin Piersic, supranumit Alain Delon de Romania, și-a dedicat intreaga viața scenei și publicului, fiind unul dintre cei mai apreciați actori din țara. Totuși, nu mulți știu fragmentele din viața sa, care a fost una plina de aventuri.Pe cand actorul era casatorit cu Anna Szeles, acesta a mai fost…

Caz șocant in Bacau! Un minor a fost agresat și umilit de colegii sai: ”L-au bagat in cușca, dupa l-au taiat pe fața!”

08:20, 11.04.2024 - Un nou caz șocant, petrecut intr-o unitate de invațamant din Romania! Un elev in varsta de 14 ani, din județul Bacau, susține ca de ani de zile este agresat de colegii sai. Mai mult, conducerea școlii ar avea cunoștința despre acest fapt, insa nu a luat și nu pare sa ia nicio masura.

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

Elevul care și-a batut diriginta cu pumnii și picioarele pana a bagat-o in spital si a amenintat-o cu moartea a fost exmatriculat

09:46, 20.03.2024 - Un elev in varsta de 15 ani si-a batut crunt diriginta saptamana trecuta. Acesta a lovit-o din razbunare cu pumnii și picioarele in fața și abdomen pe profesoara, chiar pe holul școlii, de fata cu mama lui. 


Ce parere ai despre aceasta stire?