Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzat că ar fi încălcat regula 25, un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" se apără! Explicaţia este incredibilă!

Publicat:

Regula 25 îi determina pe concurentii de la "Mireasa pentru fiul meu" sa caute scuze care mai de care mai ridicole când sunt acuzati ca ar fi fost mult prea intimi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Mihaela si Constantin au fost surprinsi de camerele de filmat în timp ce erau împreuna la dus. Mihaela i-a cerut lui Constantin ceva de îmbracat în timp ce statea goala în fata lui, ca mai apoi sa îl traga în cabina lânga ea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Întrebata în emisiune ce s-a petrecut acolo, Mihaela

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, s-au desparțit? Ce i-a dat de gol pe foștii concurenți ca nu ar mai forma un cuplu

17:25, 03.06.2024 - Parea ca nimic nu ii poate desparți, dar lucrurile nu ar sta chiar așa. Bogdana și Liviu de la Mireasa nu ar mai forma un cuplu, iar zvonurile nu ar fi pornit fara sa existe și ceva lucruri care sa ii dea de gol ca s-ar fi separat.

Se bat apropouri! Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi! Ea se vede mireasa, el trebuie sa ia notițe / VIDEO

22:56, 22.05.2024 - Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi. Ea se vede mireasa, dar vrea sa il puna și la "munca" pe partener. El, trebuie doar sa citeasca printre randuri și sa ia atitudine.

„Cum sa-ți gasești un soț intr-un an”: de la idee de spectacol la o mare iubire. Povestea incredibila a unui cuplu

11:10, 21.04.2024 - Samantha Hannah a calatorit prin Australia și Noua Zeelanda, descoperind locuri și experiențe noi, gandindu-se in același timp la trecutul ei și la viața ei de pana atunci. Se intampla la sfarșitul anului 2017. Hannah, din Perth, Scoția, avea 31 de ani.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa. Cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave facute de mama Iulianei. Ce i-a spus concurentul Deliei: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

20:20, 27.03.2024 - Iata cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave care i-au fost aduse in ediția trecuta a emisiunii Mireasa, la Antena Stars. Ce a spus concurentul Deliei, in urma declarațiilor facute de mama Iulianei.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Maia Sandu: „Imi doresc sa nu mai fie hotare intre Republica Moldova și Romania”

23:25, 06.03.2024 - „Visul meu este sa avem siguranta pacii si siguranta libertatii. Eu vreau sa traiesc intr-o tara libera, eu nu vreau sa traiesc intr-un regim asa cum se intampla astazi in Federatia Rusa. Am si experienta regimului sovietic, cunosc si experienta parintilor si bunicilor mei si pentru mine libertatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?