Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actualitate - Japonia a trimis in spatiu o papusa Hello Kitty

Publicat:

Celebra papusa a ajuns in Spatiu. Japonezii au plasat-o pe la bordul satelitului Hodo-yoshi-3. Guvernul de la Tokyo nu a gasit o idee mai buna pentru a promova imaginea industriei high-tech si a stimula cresterea economica a Japoniei.

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce solutie a gasit Guvernul din Japonia ca sa aduca in acelasi pat un barbat si o femeie. Rata fertilitații, un semnal de alarma!

15:30, 08.06.2024 - Japonezii considera ca au o problema demografica. Tara cu 123,9 milioane de locuitori a inregistrat anul trecut doar 727.277 nașteri, ceea ce pentru ei reprezinta un puternic semnal de alarma. Rata fertilitații – definita ca numarul total de nașteri pe care le are o femeie in timpul vieții – a scazut…

Tokyo: Primaria va lansa o aplicatie de intalniri online pentru a contracara scaderea natalitatii

18:30, 05.06.2024 - Guvernul metropolitan din Tokyo va lansa in aceasta vara o aplicatie proprie de intalniri online cu speranta ca acest instrument sa contracareze scaderea dramatica a numarului de nasteri, o problema care a devenit "critica" in Japonia, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Primaria din Tokyo va lansa o aplicatie de intalniri online pentru a contracara scaderea natalitatii. „Chiar trebuie sa faca asta Guvernul cu impozitele noastre?”

18:10, 05.06.2024 - Guvernul metropolitan din Tokyo va lansa in aceasta vara o aplicatie proprie de intalniri online cu speranta ca acest instrument sa contracareze scaderea dramatica a numarului de nasteri, o problema care a devenit "critica" in Japonia.

Ingrijorata de scaderea natalitații, primaria din Tokyo va lansa propria aplicație de intalniri: „Vrem sa le dam un mic impuls”

17:25, 05.06.2024 - Guvernul metropolitan din Tokyo va lansa in aceasta vara o aplicatie proprie de intalniri online cu speranta ca acest instrument sa contracareze scaderea dramatica a numarului de nasteri, o problema care a devenit „critica” in Japonia, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Guvernul nipon transmite SUA ca remarca lui Biden privind xenofobia din Japonia este regretabila

14:20, 07.05.2024 - Guvernul de la Tokyo considera regretabila remarca președintelui american Joe Biden ca in Japonia ar exista xenofobie. "Am facut demersuri in fața Statelor Unite, aratand ca acest comentariu nu s-a bazat pe ințelegerea corecta a politicii Japoniei", a transmis guvernul japonez, potrivit mediafax.

Un sarpe a provocat intirzierea unui tren

22:50, 17.04.2024 - Punctualitatea proverbiala a mijloacelor de transport feroviar din Japonia a fost pusa la incercare recent de un "pasager" mai putin obisnuit, descoperit intr-un tren de mare viteza: un sarpe. Reptila cu o lungime de 40 de centimetri, despre care nu se stie daca era veninoasa, a fost vazuta in trenul…

Un alt cutremur puternic in Japonia

10:20, 04.04.2024 - Joi, arhipelagul japonez a fost zguduit de un cutremur puternic cu o magnitudine de 6,1, conform informațiilor furnizate de US Geological Survey. Evenimentul seismic a avut loc in estul Japoniei, in apropierea regiunii Fukushima, insa nu s-au semnalat pagube semnificative sau pierderi de vieți omenești.…

Coreea de Nord respinge orice contact sau negocieri cu Japonia

12:16, 26.03.2024 - Influenta sora a liderului nord-coreean Kim Jong Un a anuntat marti ca Phenianul va respinge "orice contact sau negocieri" cu Tokyo, la o zi dupa ce a afirmat ca prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida, a cerut o intrevedere cu fratele sau, informeaza agentia de stat KCNA, preluata de AFP, noteaza Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?