Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţa Julie Walters a fost diagnosticată cu cancer intenstinal

Publicat:

Walters a declarat pentru BBC ca, initial, a crezut ca medicii „trebuie sa fi facut o greseala". Diagnosticul i-a fost pus in urma cu 18 luni. A facut chimioterapie si acum este bine. Ea a precizat ca urmatorul film in care joaca, „", va fi, probabil, ultimul al ei, desi nu este sigura ca se va retrage din activitate. In varsta de 69 de ani, actrita a marturisit ca a prezentat cateva simptome in urma cu mai mult de d (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Regele Charles, zambitor la prima apariție dupa diagnosticul de cancer. Monarhul a participat la slujba de Paște VIDEO

17:45, 31.03.2024 - Regele Charles a fost prezent la slujba organizata anual in Duminica Paștelui la Capela St. George a Castelului Windsor, aceasta fiind prima sa apariție publica importanta de la diagnosticarea cu cancer, relateaza The Guardian.

O femeie diagnosticata cu o forma de cancer și-a caștigat dreptul la tratament gratuit, la Curtea de Apel Alba Iulia

09:00, 29.03.2024 - O femeie diagnosticata cu o forma de cancer și-a caștigat dreptul la tratament gratuit, la Curtea de Apel Alba Iulia O femeie diagnosticata cu o forma de cancer la san și-a caștigat dreptul la tratament gratuit in instanța. Aceasta a acționat la Curtea de Apel Alba Iulia, Guvernul Romaniei și Ministerul…

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Ce este chimioterapia preventiva, tratamentul pe care Kate il urmeaza dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

07:41, 23.03.2024 - Dupa saptamani de speculatii publice cu privire la starea de sanatate a printesei de Wales a Marii Britanii, Kate a declarat vineri, intr-o inregistrare video, ca urmeaza o chimioterapie "preventiva" dupa ce o operatie abdominala efectuata in ianuarie a relevat prezenta unui cancer.

Kate Middleton, diagnosticata cu cancer! Prințesa de Wales a facut anunțul, in urma cu puțin timp / VIDEO

20:20, 22.03.2024 - Kate Middleton, soția moștenitorului coroanei britanice, a facut, in urma cu puțin timp, un anunț cu care a uimit pe toata lumea. Prințesa de Wales a anunțat, cu puțin timp in urma, ca a inceput tratamentul inițial dupa ce a fost diagnosticata de cancer, boala pe care a descoperit-o in teste de rutina.

Prințul Harry anunța ca-și dorește reconcilierea cu Familia Regala dupa diagnosticul de cancer al regelui. Care sunt condițiile

15:30, 21.02.2024 - Printul Harry a exprimat recunostinta sa pentru oportunitatea de a calatori in Marea Britanie pentru a-si vizita tatal si a sugerat ca starea de sanatate a regelui Charles ar putea contribui la reconcilierea in familia regala, care a fost marcata de ani de tensiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?