Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţa de 71 de ani care a pozat în costum de baie

Publicat:

, binecunoscuta pentru rolul din serialul &"&", demonstreaza ca vârsta din buletin este doar un numar. La 71 de ani, actrița americana arata uimitor de bine în costum de baie.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Smiley, fotografie emotionanta cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi de 1 Mai

22:01, 01.05.2024 - De 1 Mai, Smiley a postat pe contul personal de Instagram o absolut emoționanta cu fiica lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine. Artistul a ales sa-și petreaca timpul liber alaturi de micuța sa. Daca in alți ani alegea sa mearga la distracție cu prietenii, acum, artistul a simțit nevoia sa stea cu…

Știrile Antena Stars. Roxana Vașniuc, reacție in urma comentariilor rautacioase! Fanii au judecat-o ca s-a afișat intr-un costum de baie minuscul: ”Daca eu ma simt...” / VIDEO

18:05, 26.04.2024 - Roxana Vașnuic a fost ținta comentariilor rautacioase, in urma unei imagini postate pe rețelele de socializare. Vedeta nu s-a lasat afectata și a decis sa reacționeze in urma mesajelor pe care le-a primit, inclusiv din partea femeilor.

Kim Jong s-a pozat cu un Kalașnikov in maini in timpul unei inspecții la o baza de antrenament din Coreea de Nord

12:05, 07.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a manuit o arma de foc in timp ce inspecta o baza importanta de antrenament, indemnand armata sa-si intensifice „exercitiile de razboi real”, a informat joi presa de stat nord-coreeana, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?